icon

Suchosť ženských partií

2. jún 2025

Caute zeny...ak mi niekto poradi budem stastna a vdacna. Mam taky problem ze tyzden pred ms pocitujem svrbenie len zvonku (tam dole) mam to tam totalne suche (vnutro je ok, aj vyter od gyn je ok) existuje nieco co podpori prirodzene prostrenie a pH vonkajsich zenskych partii? Neviete o niecom takom? Resp.existuju take pasiky na zistenie toho pH? Ci to len gynekolog by mi vedel zistit? Dakujem za kazdu radu

ivanabat
2. jún 2025

Ja som si objednala tie pásiky na zistenie pH, myslím, že na stránke gynella a keď cítim mierny diskomfort, prípadne, že mi vyjde zlé pH, tak používam vaginálny výplach Tyndaflor. Je to pre mňa záchrana, lebo som mala nonstop mykózy.
Ja som však svrbenie najskôr vždy cítila vonku a až potom vo vnútri, takže som to riešila celé, nie len vonkajšie partie.

sara07
2. jún 2025

takých máš na trhu dost len si treba nájst ten pre seba
napr, Lactofeel , gyntima ,zbehni do lekrane alebo pozri na nete je toho dost .. čisto na zvlhčenie

kiki68
2. jún 2025

Acidophilus je dobry tie tablety na vkladanie, ale mozes mat toto aj ako prirodzene v tom cykle. Ja to mam teraz v tehu, stale dokolecka stery a vsetko negativne. Mam doslova ako keby PH agresivne, ze to likviduje asi vsetko, zial aj to, co by nemalo.

viestta
2. jún 2025

skus Vagisan hydrokrem

sisska96
2. jún 2025

Beliema fajn

autor
4. jún 2025

Dakujem vam 🙂