icon

Svrbenie po antibiotikách

seron2
13. okt 2025

Poradi niekto co na svrbenie tam dole po antibiotikach? uzivam canesten crem ale to mi nejak nepomaha k lekarovi nechcem lebo on mi da len volnoprejdane tiez veci tak poradte nieco volnoprejdajne co zabera .

bocianka123
13. okt 2025

Voľnopredajné asi nezaberie nič. Potrebuješ dačo na predpis. ešte skús vag1s4n - čípky s kyselinou mliečnou na obnovu PH. ale neviem, či to pomôže.. mne dr vždy predpíše dačo na predpis, na striedačku.. aj krém na predpis (tuším clotr1maz0l). a čípky alebo tablety k tomu.

domka222
13. okt 2025
@bocianka123

Voľnopredajné asi nezaberie nič. Potrebuješ dačo na predpis. ešte skús vag1s4n - čípky s kyselinou mliečnou na obnovu PH. ale neviem, či to pomôže.. mne dr vždy predpíše dačo na predpis, na striedačku.. aj krém na predpis (tuším clotr1maz0l). a čípky alebo tablety k tomu.

@bocianka123 prečo by nezabralo?
@seron2 potrebuješ obnoviť zdravé pH. Normálne kúp čapíky na mykózu. Počas liečby a aj na čas po vysaď hlavne cukor ,vyhnúť sa sexu. Ja by som dávala po preliečení ešte čapíky s probio.

natassha1
13. okt 2025

jasne, ze ti zaberie aj volnopredajne. aj taketo veci maju v lekarni ucinne, staci sa spytat a poradia ti. nikdy som s takym niecim nebola u doktora, proste som sla len do lekarne a kupila som, co poradili 🙂 vzdy to pomohlo.

deedol
13. okt 2025

canesten ma aj volnopredajne capiky - odporucam bud 3 alebo 6ks, nie ten 1 ks (aj ked je silny). ak nezaberie canesten, tak uz potom len k dr, predpise nieco ine (s inou ucinnou latkou), lebo sa ti mohlo premnozit nieco, co je prave na canesten rezistentne. existuje napr. lomexin, ale ten je volnopredajny len 1ks capik a inak je na predpis.

anonym_b4e44f
13. okt 2025

@seron2 poraď sa v lekárni. Mne už tak niekoľkokrát poradili že mi to zabralo hneď.

anavixy
13. okt 2025

Canesten ale nie len krem ale aj capik/ky.

moony99
13. okt 2025

Canesten je volnopredajny,na vkladanie a dobré je užívať Lactobacily ,mne to pomohlo rýchlo