icon

Svrbivá koža pri konečníku

23. okt 2025

Nie vnutri, okolo ale skor ako keby zahybok sliznica smerom uz ku hladkej kozi neviem to vysvetlit lepsie nema niekto skusenost?

althejka
23. okt 2025

Obcas plesne sa zdrzuju v tychto miestach. Riadne umyvat a vysusit. Taktiez hemoroidy vonkajsie vedia svrbiet. Ak to neprejde ,tak ster z koze na kultivaciu

chrobak7
23. okt 2025

@anonym_autor Treba dodržiavať hygienu.

Poriadne umyť, nakrémovať detským krémom (napr. Sudoku).

autor
23. okt 2025
@althejka

Obcas plesne sa zdrzuju v tychto miestach. Riadne umyvat a vysusit. Taktiez hemoroidy vonkajsie vedia svrbiet. Ak to neprejde ,tak ster z koze na kultivaciu

@althejka hemeriidy nevidim nevidim nic iba zacervenane

anonym_a22dce
23. okt 2025

Sa poškrob

anonym_6e3daf
23. okt 2025

To uz aj toto si niekto nevie vyriesiť?! Esteze fotku nepridal.

chrobak7
23. okt 2025
@anonym_6e3daf

To uz aj toto si niekto nevie vyriesiť?! Esteze fotku nepridal.

@anonym_6e3daf Minule tu bol jeden a pýtal sa, prečo má miešok tak ovisnutý. A predstav si, že aj fotky dal. 😨

Po chvíli mu admin zrušil tému, .... neviem prečo. 🙄😅

deedol
23. okt 2025

mozu byt plesne, kvasinky. skus nieco volnopredajne v lekarni vypytat.

vlastakubi3
24. okt 2025

Trpím tým aj ja. Bola som u proktológa a ten povedal že to môže to byť aj alergia na potraviny.

dadis
24. okt 2025
@chrobak7

@anonym_6e3daf Minule tu bol jeden a pýtal sa, prečo má miešok tak ovisnutý. A predstav si, že aj fotky dal. 😨

@chrobak7 Ja som si to screenshotla 😅, to bol riadny bizar

autor
24. okt 2025
@dadis

@chrobak7 Ja som si to screenshotla 😅, to bol riadny bizar

@dadis daj

dadis
24. okt 2025
@anonym_autor

@dadis daj

@anonym_autor To by ma blokli asi.. 😅 ale k teme - ten svrbivy konecnik moze mat viacero pricin - napriklad premnozene kvasinky - toto by som vylucila pardnovym natieranim canestenom - ci s to zlepsi, alebo nie. Potom by som zistovala dalej. A pozeram v galerii, ze uz som to vymazala - tak nic uz. Ale sme sa na tom s kamoskami zabavili 😅

anonym_6e3daf
24. okt 2025
@chrobak7

@chrobak7 ouuu, este dobre, ze som nevidela😉

autor
24. okt 2025
@dadis

@anonym_autor To by ma blokli asi.. 😅 ale k teme - ten svrbivy konecnik moze mat viacero pricin - napriklad premnozene kvasinky - toto by som vylucila pardnovym natieranim canestenom - ci s to zlepsi, alebo nie. Potom by som zistovala dalej. A pozeram v galerii, ze uz som to vymazala - tak nic uz. Ale sme sa na tom s kamoskami zabavili 😅

@dadis 😆😆

dadis
24. okt 2025
@anonym_autor

@dadis 😆😆

@anonym_autor Nasla som to v kosi este 😅, ale postovat tu to nebudem radsej - normalne vajciska si niekto odfotil a zalozil diskusiu 😂😂😂

anonym_65c632
24. okt 2025

mala som niečo také v lete, kedy som sa dolu umývala aj 2-3x za deň. prvýkrát väčšinou šampónom na intímnu hygienu a ďalšie razy iba čistou vodou. a zrejme tá voda bola na konečník málo... v noci som sa nevedela doškriabať. zrejme aj ten intímny šampón bol tam slabý.... tak som prešla na klasický sprcháč okolo konečníka, dosucha vyutierala a prešlo to. ono niekedy škodí slabá ale aj prílišná hygiena. treba nájsť stred. no a toto všetko som si sama vyguglila bez MK 😀

anonym_006cd0
24. okt 2025

@anonym_autor parazity

anonym_371ee1
24. okt 2025

@anonym_autor ja som toto mala z histamínovej intolerancie. Keď poruším diétu je to späť.

vlada41
24. okt 2025

ja som to riesila s proktologom a povedal, ze 2x denne sudokrem. a fakt preslo. a to som skusila fakt vselico. hygiena len obycajnou vodou, ziadne sampony std.

autor
24. okt 2025
@anonym_371ee1

@anonym_autor ja som toto mala z histamínovej intolerancie. Keď poruším diétu je to späť.

@anonym_371ee1 a mam aj hit praveze

autor
24. okt 2025
@vlada41

ja som to riesila s proktologom a povedal, ze 2x denne sudokrem. a fakt preslo. a to som skusila fakt vselico. hygiena len obycajnou vodou, ziadne sampony std.

@vlada41 vyskusam dakujem

anonym_0afe9e
24. okt 2025
@chrobak7

@chrobak7 😆😆Boze to skoda ze som to necitala a nevidela.

spongebob1
24. okt 2025
@chrobak7

@anonym_autor Treba dodržiavať hygienu.

Poriadne umyť, nakrémovať detským krémom (napr. Sudoku).

@chrobak7 Sudoku su hadanky 😆😆😆...ale si ma v dobrom zabavila

chrobak7
25. okt 2025
@spongebob1

@chrobak7 Sudoku su hadanky 😆😆😆...ale si ma v dobrom zabavila

@spongebob1 Chybička se vloudila, malo to byť Sudokrem. Ale môže skúsiť lúštiť aj sudoku, len neviem, či mu to pomôže.