Svrbivá koža pri konečníku
Nie vnutri, okolo ale skor ako keby zahybok sliznica smerom uz ku hladkej kozi neviem to vysvetlit lepsie nema niekto skusenost?
@anonym_autor Treba dodržiavať hygienu.
Poriadne umyť, nakrémovať detským krémom (napr. Sudoku).
Obcas plesne sa zdrzuju v tychto miestach. Riadne umyvat a vysusit. Taktiez hemoroidy vonkajsie vedia svrbiet. Ak to neprejde ,tak ster z koze na kultivaciu
@althejka hemeriidy nevidim nevidim nic iba zacervenane
Sa poškrob
To uz aj toto si niekto nevie vyriesiť?! Esteze fotku nepridal.
To uz aj toto si niekto nevie vyriesiť?! Esteze fotku nepridal.
@anonym_6e3daf Minule tu bol jeden a pýtal sa, prečo má miešok tak ovisnutý. A predstav si, že aj fotky dal. 😨
Po chvíli mu admin zrušil tému, .... neviem prečo. 🙄😅
mozu byt plesne, kvasinky. skus nieco volnopredajne v lekarni vypytat.
Trpím tým aj ja. Bola som u proktológa a ten povedal že to môže to byť aj alergia na potraviny.
@dadis daj
@anonym_autor To by ma blokli asi.. 😅 ale k teme - ten svrbivy konecnik moze mat viacero pricin - napriklad premnozene kvasinky - toto by som vylucila pardnovym natieranim canestenom - ci s to zlepsi, alebo nie. Potom by som zistovala dalej. A pozeram v galerii, ze uz som to vymazala - tak nic uz. Ale sme sa na tom s kamoskami zabavili 😅
@anonym_6e3daf Minule tu bol jeden a pýtal sa, prečo má miešok tak ovisnutý. A predstav si, že aj fotky dal. 😨
@chrobak7 ouuu, este dobre, ze som nevidela😉
@anonym_autor To by ma blokli asi.. 😅 ale k teme - ten svrbivy konecnik moze mat viacero pricin - napriklad premnozene kvasinky - toto by som vylucila pardnovym natieranim canestenom - ci s to zlepsi, alebo nie. Potom by som zistovala dalej. A pozeram v galerii, ze uz som to vymazala - tak nic uz. Ale sme sa na tom s kamoskami zabavili 😅
@dadis 😆😆
mala som niečo také v lete, kedy som sa dolu umývala aj 2-3x za deň. prvýkrát väčšinou šampónom na intímnu hygienu a ďalšie razy iba čistou vodou. a zrejme tá voda bola na konečník málo... v noci som sa nevedela doškriabať. zrejme aj ten intímny šampón bol tam slabý.... tak som prešla na klasický sprcháč okolo konečníka, dosucha vyutierala a prešlo to. ono niekedy škodí slabá ale aj prílišná hygiena. treba nájsť stred. no a toto všetko som si sama vyguglila bez MK 😀
@anonym_autor parazity
@anonym_autor ja som toto mala z histamínovej intolerancie. Keď poruším diétu je to späť.
ja som to riesila s proktologom a povedal, ze 2x denne sudokrem. a fakt preslo. a to som skusila fakt vselico. hygiena len obycajnou vodou, ziadne sampony std.
@anonym_autor ja som toto mala z histamínovej intolerancie. Keď poruším diétu je to späť.
@anonym_371ee1 a mam aj hit praveze
ja som to riesila s proktologom a povedal, ze 2x denne sudokrem. a fakt preslo. a to som skusila fakt vselico. hygiena len obycajnou vodou, ziadne sampony std.
@vlada41 vyskusam dakujem
@chrobak7 😆😆Boze to skoda ze som to necitala a nevidela.
@anonym_autor Treba dodržiavať hygienu.
Poriadne umyť, nakrémovať detským krémom (napr. Sudoku).
@chrobak7 Sudoku su hadanky 😆😆😆...ale si ma v dobrom zabavila
@chrobak7 Sudoku su hadanky 😆😆😆...ale si ma v dobrom zabavila
@spongebob1 Chybička se vloudila, malo to byť Sudokrem. Ale môže skúsiť lúštiť aj sudoku, len neviem, či mu to pomôže.

Obcas plesne sa zdrzuju v tychto miestach. Riadne umyvat a vysusit. Taktiez hemoroidy vonkajsie vedia svrbiet. Ak to neprejde ,tak ster z koze na kultivaciu