Syndróm polycystických vaječníkov - vaše príznaky a liečba

anavianavi
18. júl 2017

Ahojte, chcem sa spytat kedy a ako vam zistili PCOS, ake ste mali priznaky, ci a ako sa liecite a ci je to vyliecitelne alebo nie. Alebo s tym len zijete a pod dohladom lekara sa uravi stav ked sa snazite o babatko. Tiez by ma zaujimala, ci ste spozorovali priznaky pri sacharidovej rezistencii. Dakujem

osky
18. júl 2017

Je tu toho vela ohladom tejto temy.preco nehladas?
Okrem toho i cez google.

Ja pcos mam a nemam vobec dobre skusenosti.
Velmi dlho mi to lekari nepovedali,nevedela som preco.mi ms hapruje cim dalej tym viac...pri tehu vzdy potrat...ivf sa nepodarilo a po nom som zacala priberat.
Velmi priberat!!
Na 3.ivf som zmenila lekara a to sa aj podarilo...ale znova potrat.
Len tak medzirecou akoby to nebolo podstatne prepovedal ze mam pcos..
A je jasne preco bez horm.liekov ms uz vobec nemam...skusila som este 2 ivf nic sa nepohlo dalej len moj vek a kila naviac..
Zabalila som to.
Chystam sa znova zmenit gynekologa a v septembri ma caka jedno vysetrenie na endokrinologii nejakej specialnej...rok cakam na ten termin!!!!
Test na inzul.rezistenciu mi nechce zrobit ani obvodak ani gyndos..vraj mam cukry v poriadku tak netreba.

Nikto nic neriesi.hladam moznosti a sposoby sama.
A nasadila som si sama inzulinovu dietu dr.pappa a tato jedina mi pomohla zhodit ake take kilo.
Je to vsak na dlhe lakte.
Ja nie som na sk tak mozno doma to funguje inak.neviem.

anavianavi
autor
18. júl 2017

@osky Ahoj, mozno by sme si mohli vymenit viac skusenosti, ak mas zaujem sa viac kontaktovat. Som v podobnej situacii a tiez zijem v zahranici.

katarina40
18. júl 2017

Ahooj aj ja mam PCOS a priznaky asi take ze vobec som nemavala menzes aj pol roka a potom iba po vyvolani po injekcii:(a doktor mi to zistil na ultrazvuku a tiez som teraz nejako zacala priberat a to aj napriek tomu ze sa neprejedam cvicim a vaha nic dole;((som uz dakedy zufala ztoho..mam 28 rokov a tiez niekedy chcem mat babetko takze viem asi ako sa citis;((pevne nervy prajem a vela stastia pri planovani