icon

Tampóny - prosím radu

dajanka8006
16. nov 2018

Ahojte maminy slečien, dcera dostala menzes, plávame závodne, tréningy máva denne. Preto sa chcem spýtať či je vhodné aby používala tampóny alebo ako by som to mala riešiť. Ďakujem.

Strana
z2
makanka
16. nov 2018

@dajanka8006 ahoj treba kupit specialne tampony ktore su urcene do vody.porad sa v lekarni alebo u gynekologa.

dajanka8006
autor
16. nov 2018

@dajanka8006 dievčatá ďakujem vám všetkým. Pomohli ste mi. Ukľudnili. Ešte raz ďakujem.

tenerifka
17. nov 2018

@dajanka8006 nie je to ziadna veda, baby su v dnesnej dobe uplne inde, nez sme boli my.Moja dostala prvykrat, ked mala presne 12, bola na tabore a kazdy deñ chodili na plaz.V obchode kupila tampony, a nemala ziadny problem so zavedenim a nepotrebovala k tomu moje instrukcie.V 15-tich uz pouzivala kalich, tiez bez problemu.Teraz na 16, je stale panna, ale toto tiez absolutne neriesim, nevidim nejaky rozdiel v tom, ci pride o panenstvo o rok ci dva s nejakym spratkom zo skoly ci teraz pri zavedeni tamponu, urcite nebude panna az do manzelstva( a ani by som jej to neschvalovala)

alami
18. nov 2018

@dajanka8006 ja som učiteľka a nám sem chodí taká pani dievčatám vysvetľovať veci okolo menštruácie a k tampónom im odporúčala tiež tie s aplikátorom. Hlavne nech si ho potom nezabudne vytiahnúť. Na to si dozeraj, je to predsa ešte malé dieťa.

romiada
18. nov 2018

@dajanka8006 akurat som chcela napisat co pise
@mirkakab ze kupit v lekarni tampony urcene do vody. Su akoby potiahnute trosku vazelinou takze by to mohlo ist lahsie vsunut. Ja to pouzivam ked chodim plavat. Tusim su niektore aj napustene nejakymi probiotikami aby chranili pred bakteriami z bazena.

innather
Odpoveď bola odstránená
jajka92
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
12. júl 2019

@innather
@jajka92
Myslim, ze za 8mes to uz davno poriesili...

innather
12. júl 2019

@veronikaszabova jasne 🙂

atikab
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2