Ťažká oligoastenoteratospermia
Baby mate s tym skúseností. ..
@patkaaaa mame ten isty problem.. takisto nam bolo povedane, ze prirodzene to vobec nepojde.. nasadili sme ale vitaminy samozrejme nie tie, ktore nam odporucili v CAR, lebo s tymi by sme ozaj nikam nezasli a to oni potrebuju aby sme sa vratili).. IVF zatial odmietame.. nevzdavame sa bez boja.. niekedy si myslim, ze sme blazni.. ale nemame co stratit..nechces sa pridat ku nam do skupiny "Bojujeme so spermiogramom"? teda pokial tam este niesi.. 😉
Ahojte, tak aj my sme na tom podobne...tiež nám výšiel katastrofalny spermiogram. s manzelom sme už minulý rok podstupili aj 1 umele oplodnenie ISCI a 2x KET.Ani jedno nám bohužial nevyslo, a ja uz neviem ako dalej, neviem ci ma zmysel vypisovat dalsiu ziadost na umele a znova tym prechadzat nanovo, kedze mrazaciky uz nemame. Po roku sme si dali urobit znova spermiogram, ale zase cele zle..Vie mi niekto poradiť? Dakujem

@patkaaaa Áno. Povedali nám, že s takým spermiogramom by to bol zázrak, splodiť dieťa klasickou technikou, preto sme sa rozhodli pre IVF. IVF = prvý syn, KET= druhý syn. Náš zázrak prírody, tretí syn, spí v postieľke a o pár týždňov bude mať rok 😉
Držím palce!