icon

Tehotenské príznaky po kyretáži

mells
22. okt 2013

Ahojte zenusky,
chcela by som sa vas spytat tych co maju kyretaz za sebou, kolko po kyretazi ste mali este tehotenske "pocity" a priznaky ???
Ako dlho trvalo kym sa vam HCG hormon upravil a po akej dobe ste boli na kontrole ultrazvukom ? mne nakazali medzi 4-6 tyznov po zakroku ale citala som tu na fore ze uz zeny uz po 2 tyzdnoch boli. A hormon HCG po kolkych dnoch ste boli na kontrole ? a klesol ? ci sa najdu aj take co neklesol 😖 a co potom nasledovalo ???

mells
autor
31. okt 2013

@leamax ee 🙂 bez slahacky ... ale ked to tak zoberem :D do kelu mame doma slahajdu 😕 no hold neskoro ... inak tiez bez slahacky ... 😝 mnamka

leamax
31. okt 2013

@mells 😀 😀 😀 tusim som normalne hladna z toho 😀

mells
autor
31. okt 2013

@leamax hehe tak ti trebaaa 😉 a sup nieco mnamky zbodnut 😝 najlepsie palacinkyyyy 🙂 xixi ... ja som sa prave ako spravna pastikarka napchala pastekovym chlebom s cibulkou 😝 kokso ... a manzel moze dojst domov 😀 nie je nad cibulovy dych 😝 😕 😅 😀

leamax
31. okt 2013

@mells no idem aj ja na chlebik, mnam 😉

mia005
31. okt 2013

@mells
@leamax zeny moje prepacte,ze sa az teraz ozyvam.ziadne sex volno sa nekonalo 😀 muzika mam choreho,tak varim cajiky,robim obklady,meriam teplotu atd.jaaaj a chcete vediet ako dopadol ten celiaticky test asi zeee 😀 negatiiivnyyy,takze to bude nejaka intolerancia.ale aj tak asi zbehnem na imunologiu,nech mam dusu na mieste.lebo som s tou krvou haluzila 😀

leamax
31. okt 2013

@mia005 huraaa, super, gratulka 🙂 aj ked teda na druhej strane by si aspon vedela pricinu, ale zas celiakia je na cely zivot a teda nic moc 😝 ale som rada, ze ju nemas 🙂
joooj, tak muzovi skore uzdravenie. to ma taky ten "smrtelny chlapsky soplik" 😀 ci ho to riadne laplo?

mia005
31. okt 2013

@leamax dakujeeem 🙂 muzik je riadne ko chudak.on je taky typ co sa furt smeje,robi srandy,stale musi nieco robit a dnes len lezi,spi a poti sa.ziadne srandy ☹ on este "smrtelny chlapsky soplik" nemal.je ako chuck norris,nic ho nezlozi 😀 az na40tky horucky :-/ som mu isla merat teplotu a s vyplestenymi ocami mi hovori,ze teplomer do riiitky? 😀

mia005
31. okt 2013

@mells ja milujeeeeeeeeem palacinky,si mi urobila chuteee :(

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 ou nooou ... chori ??!?!?! no tak to mas ako o mimino sa starat 😀 ale to ti aspon nefrfle dotoho 😀 😕 😀 ... supi ze test negativus 😉 ... a co mas s krvou neako my usla nitka 😕 mala si neake hodnoty zvysene ??? tak preto patras na co ci koho si alergicka ? :D ci intolerantna 😀 kokso to co je za slovo ?

mia005
31. okt 2013

@mells este ze nemam intoleranciu na mojho 😀 mam traviace problemy po mlieku a bielej muke,brucho ako keby som cakala slona a krrrceee ☹ s krvou som haluzila pri tom teste.

leamax
31. okt 2013

@mia005 😀 prepac, sa bavim na tej poslednej vete - sa mu roztriasli nohy, co 😀 😀 😀
a to skor moze byt laktozova intolerancia. skus este aj mliecne vyrobky vylucit, resp. ich nahrad trebars tymi kozymi, ovcimi vratane jogurtov, syrov

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 sorky draha 😀 neostava ti nic ine ako si ich urobit 😉 teda ak ich vies 🙂 ja som nevedela 3 roky som sa jedovala s panvicami, palacinkarnami a inymi sra...ami 😀 az s tym mojim novym cudom my to vyslo 🙂 ... a pekne nam napis ake mas rada ty 😝 nech to mame tu kompletne

mia005
31. okt 2013

@leamax to neviem ale mal strasne vyvalene oci plne strachu 😀

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 ou nooou dufam nemas histaminovu intoleranciu ... 😒 to ma moja mamina a nie je to sranda 😖 kokso sup na tu imuno.... onu ... a nech vies co ti je 😕 drzkam palcekovo 😉

leamax
31. okt 2013

@mia005 😀 to by si mu podla mna ani ten teplomer tam nestrcila, ked sa tak bal 😀 😀 😀

mia005
31. okt 2013

@mells ja si robievam zo spaldovej muky a zboznujem ich na vsetky mozne sposoby,s tvarohom ovocim,slahackou,poliate cokoladou..jooj nedrazdi moje chutove bunky 😀

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 a muzikovi skore uzdravenie 😉 a malo merania teplotky s vyplostenymi ockami 😉 😀 ak by mu teploty nesli dole normalne ho dotiahni na pohotovost a tam mu daju infuzku a hotovo 🙂 ja som tak urobila s mojim ked "umieral" 😨 a dokonca ked sa mu prilepsilo tak som ho mala aj odfotit aby doma ukazal ze bol v nemocnici 😀 ale toto sa nesmie dozvediet ze som to sem napisala inak sa so mnou vazne rozvedie 🤐 😀 😎 😠

leamax
31. okt 2013

@mia005 joooj, cica, nedas receptik na tie zo spaldovej muky? ja mam iba z bielej, chcem ju nahradit, ale nikdy neviem trafit to spravne mnozstvo spaldovej, alebo celozrnnej muky

mells
autor
31. okt 2013

@leamax VAZELINA 😀 viac sem pisat nemusim 😀 😀 😀 😀

mia005
31. okt 2013

@mells boze moj to je zas co za intoleranciu?
@leamax noo myslim ze ani zastruhany vlas by som tam nedostala 😀

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 tu muku nepoznam 😕 ... ale znie to tak zdravo 🙂 a uz ani psssst o lapacinkach 😀 slubujem 😉 uz ziadne PALACINKYYYYYYYYYYYYYY 😀 😀 😀 😀

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 no mamina ma take priznaky ako nafuknutie brucha, krce, zaludok ju boli, no proste je jej dost zle ako zlcnikovy zachvat ale nie je to ten zachvat. A tato intolerancia obsahuje ze nemoze skoro vobec nic 😲 😨 😠 ☹ 😒 dost narocna ... ale nepredpokladam zeby si ju mala ty bo ta celiakia dopadla negativne 😉 mozno mas laktozovu intoleranciu skus bezlaktozove mliecko 🙂 aj ked je drahsie ale zato je sladsie 😝 chuti ako riedena slahacka 😀

leamax
31. okt 2013

@mia005 😀 😀 😀 tiez si myslim. ale ze co ho to napadlo 😀 😀 😀
@mells asi aj na ten zastruhany vlas by ju bolo treba 😀
ja robim muffiny z takej muky, alebo z celozrnnej, podla toho, ktoru mam. a dokonca aj moj muzik povedal, ze su vyborne 🙂

mia005
31. okt 2013

@mells dakujem,momentalne mi tu chrape do serialu 😀 za chvilu ho pojdem premerat.este ze mame doma vazelinu,nech ma trosku zmenu 😀

@leamax vies co ja tam normalne namiesto bielej svihnem spaldovu,dam trstinovy cukor a spravim ich take redsie.momentalne papam spaldove pracliky s lanom 🙂 huraa zdrava strava

mells
autor
31. okt 2013

@leamax to ked sa dostanem na sk musim kupit 🙂 a vyskusat 😉 ... kde to kupujes ??? a ako sa tej muke presne nadava ???? 😕

mia005
31. okt 2013

@mells na tom mlieku fungujem uz pomaly dva roky 🙂 spalda je zdrava to mas pravdu.moj ohrnal nos nad babovkou zo spaldy a potom ju zbuchal skoro celu 🙂

mia005
31. okt 2013

@mells spaldovu muku kupis normalne v tescu alebo v zdravej vyzive.su aj spaldove cestoviny.

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 no hlavne ze vam tu kazem o vazeline a ja ziadnu doma 😕 do kelu musim muza do vaty zabalit nech nikde virus nechyti 😨 akoby sme merali potom teplotu 😀 loool ... vies co som ja raz skusila cerstve zemiaky na slapy dat 🙂 priviazala som ich s obväzom a vazne vytiahli teplotu ... alebo priamo na celo 😉 to si robim aj ja sebe ked ma boli silno hlava alebo mam teplotu ... fakt pomaha 😉

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 preco sa to vola SPALDOVA ????? 🙂 mam googlit ??? 😉 😀

mells
autor
31. okt 2013

@mia005 co to citam ?!?!?!? cize laktozikujeme ??? 😒 chuda moje ... tiez si nevies nieco ine najst ... du machts sachen mensch 😕