Tehotenstvo s brušnou herniou
ahojte, mám už jedno dieťa, pri ktorom sa mi v tehotenstve asi spravila brušná a nadbrušná hernia (pruh). Jeden 5mm pruh mám priamo v pupku a hore nad pupkom mám ešte jednu 7mm veľkú druhý herniu (pruh). Chcela by som poradiť, či je možné mať aj druhé dieťa s takouto herniou a či je tam nejaké riziko. Za každú radu tej mamičky, ktorá toto podstupila (tehotenstvo s brušnou herniou) a jej rady budem veľmi vďačná. Pretože jedny doktori mi vravia, že by som sa nemusela ani zoperovať, že až po druhom a niektorí mi vraveli, že asi radšej zoperovať. Takže je to viac menej na mojom rozhodnutí a preto potrebujem viac informácii aby som sa vedela dobre rozhodnúť. Veľká vďaka za každý príspevok. 😀
@adrika1704 a ešte stim žiješ ďalej?
@denuska ahoj chcem sa len spitat ak čítam že to máš od roku 2015. A mala si ich 2 .sa ti to veľmi zvecsilo aebo veľmi bolelo lebo dost si to mala dlho. Lebo ja sa veľmi bojím ísť len aby som nemal problémi veľké stim
@stanovelky nenosím pás .Snažim sa nedvíhať moc až ťažké .Ale aj preto že celkovo zdravotne som neni dobre
@ivet1371 aha ďakujem že odpíšeš ,ale bolesti nemáš ,chcem sa spytyt tebe sa to dá zatlačiť do vnútra,a potom to je znovu vonka ??? Mne to tak robí a ešte bojím sa aj jesť stravu ty normálne ako vtedy keď si to nemala.
@stanovelky nemám to asi až tak .Radsej to treba dať operovať je to nebezpečne

@stanovelky ahoj tá ty si to mala dosť dlho nie?! 10 rokou?? A si mala dve ak čítam tak veľmi tá nebolel ? A aké boli veľké keď už si to dala operovať ??