Tehotná určite nie som a menzes mi mešká
Baby, potrebujem radu. Nikdy som nemala problémy s menštruáciou, vždy som mala 28-dňový cyklus. Minulý mesiac však nastal zlom a menštruáciu som takmer dva mesiace nedostala! Objednala som sa ku doktorovi, no vtedy ako naschvál som to dostala! A teraz som opäť na "svojom" 31. dni a bojím sa, že sa to ešte bude vliecť ďalej. Tehotná určite nie som. Od marca trochu silovo intenzívnejšie cvičím, aj som trochu pochudla a mám viac svalov, ale nemyslím, že by sa to odzrkadlilo až teraz... Prosím, poraďte.
@luckajakub ja by som si to tiež s tým spojila, keby som to nedostala hneď ako som začala s cvičením... lenže takto neviem...
Moze to byt sposobene aj zmenou zivotospravy a hmotnosti. Menzes je na to obzvlast haklivy. Podla mna to bude teda v tom, ak by aj doktor zbadal nieco ine, uz by si o tm vedela. Bude to tym cvicenim😉

Ahoj. Ja som mala to iste... zacala som cvicit, len ja som neschudla, praveze sa snazim pribrat.. a tiez mi meskala skoro mesiac a dalsi mesiac tiez meskala ale potom sa to upravilo do normalu...