icon

Tehotná určite nie som a menzes mi mešká

ulicnik92
9. júl 2017

Baby, potrebujem radu. Nikdy som nemala problémy s menštruáciou, vždy som mala 28-dňový cyklus. Minulý mesiac však nastal zlom a menštruáciu som takmer dva mesiace nedostala! Objednala som sa ku doktorovi, no vtedy ako naschvál som to dostala! A teraz som opäť na "svojom" 31. dni a bojím sa, že sa to ešte bude vliecť ďalej. Tehotná určite nie som. Od marca trochu silovo intenzívnejšie cvičím, aj som trochu pochudla a mám viac svalov, ale nemyslím, že by sa to odzrkadlilo až teraz... Prosím, poraďte.

luckajakub
9. júl 2017

Ahoj. Ja som mala to iste... zacala som cvicit, len ja som neschudla, praveze sa snazim pribrat.. a tiez mi meskala skoro mesiac a dalsi mesiac tiez meskala ale potom sa to upravilo do normalu...

ulicnik92
autor
9. júl 2017

@luckajakub ja by som si to tiež s tým spojila, keby som to nedostala hneď ako som začala s cvičením... lenže takto neviem...

ninapat
9. júl 2017

Moze to byt sposobene aj zmenou zivotospravy a hmotnosti. Menzes je na to obzvlast haklivy. Podla mna to bude teda v tom, ak by aj doktor zbadal nieco ine, uz by si o tm vedela. Bude to tym cvicenim😉

l3yla
10. júl 2017

@ulicnik92 urcite to bude tym cvicenim, mne sa to tiez stalo ked som zacala pravidelne chodit do fitka.