Ahojte potrebujem poradiť.
Nikdy mi nemeškala menštruácia 6 dní a viac to už vôbec najmenej 2,3 dni. Bojím sa, že by som mohla byť tehotná (čo si nemôžem dovoliť v mojej situácii). 6 dní mi mešká menštruácia a mám také trochu bolesti v podbrušku ako pri menštruácii ale stále som ju nedostala. Potrebovala by som poradiť ako si mám vyvolať samovoľný potrat ak by som bola skutočne tehotná alebo, či pomáha tá alchemilka a ako ju používať alebo nejako potratit dieťa v momentálnej situácii si nemôžem dovoliť prosím poraďte mi. Ďakujem vopred.
@zuzanockamt práveže mám problém, pretože rodičia o tom nesmú vedieť, že by som bola nedaj boh tehotná 😐
@pusinka24 nuž, ak nemáš 18, tak o zákroku musia vedieť. A sanitku ti asi tiež budú volať oni, keď ťa nájdu po tvojich experimentoch v katastrofálnom stave. Pred a počas styku treba použiť aj mozog, nielen pohlavný orgán.
@pusinka24 to máš koľko rokov?
Vsak si kup test
@zuzanockamt predstavte si 18 mám a nepoužívam iba pohlavný orgán prosím úprimne o radu a nie aby ste sa tu do mňa navážali
@pusinka24 prestaň tak zamýšľať, keby si to oni povedali tak by ukončili tvoj život ešte v maternici Vždy je lepsie zniesť všetku hanbu a strach aj pred rodicmi ako zabiť dieta. Ľutovala by si to možno. celý život. Skus kontaktovať poradňu Alexis.
@pusinka24 radu som ti už dala, ak máš 18, tak si zodpovedná sama za seba, takže si snáď vieš rozhodnutie obhájiť aj pred rodičmi
@pusinka24 v prvom rade zisti, ci si tehotná. Sprav si test /choď k doktorovi. Možno bude dôvod meškania menštruácie iný ako tehotentvo. Si dospelá, tak to rieš s rozumom bez afektu. Ak to bude tehotenstvo a podľa tvojich slov si ho nemôžeš dovoliť, tak si zisti všetky možnosti čo spraviť. Len prosim nie doma... Inak mi puká srdce, keď to čítam a asi aj všetkým ženám, ktoré chcú mať dieťa a nemôžu. Čo by som ja za to dala, snažíme sa už roky ☹
Tak ked mas 18 mas to lahsie kup si ten test ak bude pozitivny a dieta nechces existuju na Slovensku /BA, LV/ sukromne kliniky kde ti urobia upt. Nemusi o tom vediet nikto ani rodicia a nemusis ist ani k obvodnemu gynekologovi tam ti urobia bsetky vysetrenia. Doma samovolny potrat nevyvolas mozes ublizit jedine sebe.
Ešte ani nevieš že či si naozaj tehotná a už si chceš potraty vyvolávať 🤦♀️... ukľudni sa, nádychmi sa, kúp si v drogérii najobycajnejsi tehotenský test, 6 dni meškania už ti ukáže či si alebo nie si ... problém s meškaním môže byt niekde úplne ale je úplne inde (v tomto prípade zrejme aj stres) a potom môžeš robiť ďalšie kroky, čo keď máš nejaký zdravotný problém ktorý treba akútne riešiť a ty si miesto toho len ešte viac sama poublizujes ... už sa upokoj a trochu rozmyslaj🤞 držím palce aby to bolo vsetko ok
@pusinka24 ty radšej kup a urob test 🙂 potom rozmýšľaj čo ďalej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pusinka24 Využi radšej legálnu možnosť UPT v nemocničnom zariadení, aby si si nepoškodila nezvratným spôsobom zdravie alebo nebodaj aj horšie.