icon

Tlak a bolesť v konečníku počas menštruácie

nikoleta1872011
28. júl 2025

Ahojte.Mám menzes a cítim taký tlak v konečníku aj taký bolesť. Ten tlak cítim aj mimo menzes ,ale mám aj hemoroid ,už neviem či je to od toho . Mám problémy aj s driekovou chrbticou.Mali ste podobný problém? ďakujem

anonym_0e7d66
28. júl 2025

@nikoleta1872011 niekedy to mam aj ja ,neviem s coho hemoroidy nemám

anonym_0e7d66
Autor odpoveď zmazal
anonym_546a60
28. júl 2025

@nikoleta1872011 ja to.mavam počas menštruácie,.ale pri druhom pôrode som mala rupturu 3 stupňa (čiže vrátane konečníka) a predpokladám, že je to jazva z šitia, pociťujem to prvé dni menštruácie tlak a niekedy aj bodavu bolesť

anna777115
28. júl 2025

Ja, to mávam, aj pri ovulacii.

jaskolka
29. júl 2025

Si po pôrode a bola si zošívana? Lebo často to je práve jazva, ktorá moze tlačiť na okolité tkanivá,ak si "silnejšie "zasita".Ja som to mala po prvom pôrode,potom pri druhom už to asi "upravili"keďže znovu má zodivsli a už to necítim.

nikoleta1872011
autor
29. júl 2025
@jaskolka

Si po pôrode a bola si zošívana? Lebo často to je práve jazva, ktorá moze tlačiť na okolité tkanivá,ak si "silnejšie "zasita".Ja som to mala po prvom pôrode,potom pri druhom už to asi "upravili"keďže znovu má zodivsli a už to necítim.

@jaskolka nie som po pôrode, prvý pôrod čo som mala pred 14 rokmi vtedy ma zašili dosť ,ale to sa mi len pár mesiacov dozadu cítim,ale keď mám bolesť drieku,tak mi lekár povedal ,že to môže byť aj od toho,ale aj tak mám strach

kiki68
29. júl 2025

Mavam vzdy, je to z maternice a je to hormonmi a tymi stahmi. Mam to tak roky, od dievcata.