icon

Účinky Norethisteronu pri posune menštruácie

23. mar 2025

Ahojte. Potrebujem si posunúť menštruáciu Norethisteronom o týždeň, keďže 3 mesiace po sebe mame akcie a na všetky 3 mi vychadza menštruácia. Teraz mam cyklus pravidelný sem tam +2 dní t.z 30 dňový. Mam rátať s tým, že sa mi cyklus rozhádže? Nebolo Vám z tých tabletiek blbo ? Nikdy som ich nejedla.

mati31
23. mar 2025

Ahoj, ja som ich užívala asi tri týždne vkuse bez nežiaducich účinkov a ani mi cyklus nerozhadzali.

autor
23. mar 2025

@mati31 ďakujem krásne. A nemala si pocit celé 3 týždne nafuknuteho brucha ako pred menštruáciou a bolesti ? Lebo niekto hovorí ze to je neprijemne na pocit.

mati31
23. mar 2025

Práveže vôbec. Tiež som sa toho obávala ale za seba pomôžem povedať, že nič také som nepocitovala. Ani bolestivejsiu menštruáciu som nemala, tej som sa tiež obavala.

snowflakenel
23. mar 2025

Uplne v pohode. Mala.som 2x a ziadne vedlajsie ucinky. Ved to neberies stale. Potom som dostala.o 3 dni od vysadenia.

zuzanka.zuzu
23. mar 2025

v živote nikdy viac 😁 krvácanie ktoré prišlo po vysadení bolo 10x horšie, prvé 2 dni som si sadla do vane lebo meniť vložky nemalo význam 🤷 mala som nočné veľkosť 5 a do pol hodiny som bola pretečená. na tretí deň som po takej masívnej strate bola úplne unavená ☹️

martinka17
23. mar 2025

Pol roka som mala rozhádzané cyklus a organizmus. nikdy viacej.

ivanakal
23. mar 2025

Ja som posuvala o 3 tyzdne a nemala som silnejsi menzes, nemala som ho rozhadzany, nebola som nafuknuta, ani pred ani pocas. Mala som uplne bez vedlajsich ucinkov. 😊

luccija
23. mar 2025

Ja som ho brala 8 m a potom 2x núdzovo pred dovolenkou a operáciou vždy bolo všetko ako má byť.Ano, pocit nafúknutia môžeš mať ako klasické pms.Do cca 3 dni dostaneš

petamich
23. mar 2025

Mne napr. cyklus nerozhadzala ale celkom dost som sa vyhadzala na tvari potom

kiki68
23. mar 2025

Ked som mala 18 tak mi to robilo hnacky a to nafuknute brucho, v 33 som to brala zase a vobec nic z toho to nerobilo, iba to posunulo menzes. Inak nic extra