Upchatá Bartholiniho žľaza
dobry vecer, s najväcsou pravdepodobnostou doslo u mna k upchatiu Bartholiniho žľazy. vsetky priznaky sedia na opisy tejto diagnozy,co som na internete nasla. ja som si najprv myslela, ked som citila nepohodlie pri sedeni, ze mi spodna bielizen osuchala jednu stranu, občas sa to stava. ale neprechadzalo to, mierne ale len mierne sa to zhorsilo.
je kopu hodin. prosim vas, preslo to niekomu bez gynekologickeho osetrenia alebo utekat rano na pohotovost? nic nepulzuje, pri chodzi necitim bolest,len akoby som tam mala nieco vopchate. akoby medzi klitorisom a pyskom. akoby cudzie teliesko. nic z vaznych priznakov nemam.zatial. je sanca, ze to prejde aj samo?ak nie a rano bude horsie,cakat na pondelok alebo pohotovost? dakujem.
Ked nie zajtra tak aspon v pondelok chod rovno na gynekologiu.
Ked nie zajtra tak aspon v pondelok chod rovno na gynekologiu.
@anonym_d75774
@viestta dakujem.ale do rana do hadam vydrzi, nie? nemam kde dat momentanle dieta :( a je nejaka moznost,ze sa vztrebe?
@anonym_autor iste to vydrzi aj do pondelka, ked citis len nepohodlie, ale idu sviatky, tak v pondelok s tym chod
@viestta to iste pojdem. ak by sa nestal zazrak. dufam,ze bude ordinovat. ale myslis,ze sa moze vztrebat alebo je sanca nulova?
@anonym_autor iste to vydrzi aj do pondelka, ked citis len nepohodlie, ale idu sviatky, tak v pondelok s tym chod
@viestta citam,ze suche teplo m oze pomoct, idem si prilozit vankusik.
@anonym_autor nemam predstavu ako to bude pokracovat
@viestta aj tak dakujem. Budem dufat.
Ja som natierala gáfrovou masťou a prešlo to
Gafrova mast, tak odporucili dievcata vyssie
@anonym_autor Klud, lebo niektori pisu hrozostrasne scenarw. Staci gafrova mast.
@anonym_autor Klud, lebo niektori pisu hrozostrasne scenarw. Staci gafrova mast.
@simonkazga
@dadis
@spongebob1 dostanem to v lekarni bez predpisu?
a co dubova kora a kupel v nej? moze pomoct hojeniu?
@simonkazga
@dadis
@spongebob1 dostanem to v lekarni bez predpisu?
a co dubova kora a kupel v nej? moze pomoct hojeniu?
@anonym_autor ano, v lekarni dostanes
@anonym_autor ano, v lekarni dostanes
@dadis vdaka. kedy zacne masticka zaberat prosim? rieism, ci teda akdnes bude to dobre,ist zajtra k dr., ani neviem, ci robi ☹
bola som v lekarni,tiez volala na pohotovost. v oboch pripadoch mi gafrovu mast neodoporucili, pretoze by som musela natierat sliznicu v mojom pripade a ze by to nebolo OK. pohotovost povedala,ze kym to nepostupuje, je sanca, ze sa to samo napravi a jedine co by urobili, by bol preplach rosalginom a potretie cicatrimona masti. snad som to neskomolila. no ta stoji 20 eur a nevedno,ci zaberie.takze momentalne len hrejem, oplachujem rosalginom a zajtra pojdem k dr. a mozno budem milo prekvapena,ze sa vztrebe
bola som v lekarni,tiez volala na pohotovost. v oboch pripadoch mi gafrovu mast neodoporucili, pretoze by som musela natierat sliznicu v mojom pripade a ze by to nebolo OK. pohotovost povedala,ze kym to nepostupuje, je sanca, ze sa to samo napravi a jedine co by urobili, by bol preplach rosalginom a potretie cicatrimona masti. snad som to neskomolila. no ta stoji 20 eur a nevedno,ci zaberie.takze momentalne len hrejem, oplachujem rosalginom a zajtra pojdem k dr. a mozno budem milo prekvapena,ze sa vztrebe
@anonym_autor neviem mne to pozrel a natiesala som si gafrovou, tak tebe to musi vidiet lekar zjavne
@anonym_autor neviem mne to pozrel a natiesala som si gafrovou, tak tebe to musi vidiet lekar zjavne
@anonym_d75774 ano.zajtra idem rano za nim. nech rozhodne, co s tym.na pohotovost to nie je, nestupnuje sa to klop-klop. ale nemozem to takto nechat cez sviatky. istota je istota.
@anonym_d75774 ano.zajtra idem rano za nim. nech rozhodne, co s tym.na pohotovost to nie je, nestupnuje sa to klop-klop. ale nemozem to takto nechat cez sviatky. istota je istota.
@anonym_autor riesial som to 22.12 pred 4 rokmi tusim. to iste ako ty. 🙈
@anonym_autor riesial som to 22.12 pred 4 rokmi tusim. to iste ako ty. 🙈
@anonym_d75774 ja som mala podobnu vec pred 11 rokmi. ale to bolo stadium totalneho navretia a takej bolesti,ze som nemohla chodit. vtedy to narezaval, skoro som po strop vyletela, to bolo nieco priserne. zatial je to pokojne, ale neustupuje. je to rovnake ako vcera, co je dobre znamenie. ale iste s tym rano idem. nechcem nic zanedbat. furt daco 😀
Mala som nedávno, zmizlo samé do týždňa. Sedací kúpeľ 3x denne po 10 minút s epsomskou soľou a raz do dňa potieranie medom (čítala som na internete, znelo to divne, ale mám pocit, že pomohlo)
V minulosti som to raz mala a rezali to, škoda, že som nevedela, že sa to dá liečiť aj prírodne.

mne na to dali gafrovu mast