icon

Uveitída - zápal oka sietnice

maminka1986
2. mar 2018

Ahojte baby chodim uz roky po doktoroch s dg uveitida. Stale sa mi opakuje zapal na sietnici a edemy teda opuchy hrozi ze pri tejto dg oslepnem teda sa odlupi sietnica a oslepnem
Vidim akoby cez hmlu miestami sem tam mušky cierne. Teraz je to ako tak ale zapal je lebo uz je to chronické.
Pocas tehotenstva úplná regresia po porode velmi zhoršené bola som na lieceni V.Hagoch nasadili kortikoidy Prednison a Equoral.
Prednison berirm udrziavaciu davku 7.5mg Equoral vysadený pre neziaduce ucinky. Lieky berem od jula min roku. Pondelok na kontrole zhoršenie pichnuty zase kortikoid priamo do oka Diprophos.Dnes ziadne zlepsenie.
Prosim je tu niekto kto ma takýto problem??? Pomohlo nieco ine ako tieto hnusne lieky? Odporucaju este vybrat sklovec ale z toho do roka vznika sedy zakal. Už neviem co tobit chodim len po doktoroch...

Strana
z6
meggy78
23. júl 2024

@kvetinka789123 Dobrý deň, prosím ako ste na Tom s liečbou,ja momentálne bojujem s touto chorobou😔, ďakujem vám

meggy78
23. júl 2024

@ninka963 Dobrý deň, prosím vás môžme popísať? ďakujem

meggy78
23. júl 2024

@mila06 dobrý deň, prosím vás môžete viac napísať o tej diéte,bojujem momentálne s uveitidou a nevedia z čoho 😔, ďakujem

meggy78
23. júl 2024

@grelhron dobrý deň, prosím môžeme popísať, ďakujem

domse
24. júl 2024

@meggy78
A ake lieky užívaš?

meggy78
24. júl 2024

@domse herpesin,prednison momentálne

meggy78
28. júl 2024

@wutangclan Dobrý deň Janka môžeme popísať? Ďakujem

meggy78
28. júl 2024

@zamivana dobrý deň, prosím môžeme popísať? ďakujem

mila06
4. aug 2024

@meggy78 citala som ze zivocisne bielkoviny tiez spustaju uveitidu, ocna lekarka sa k tomu samozrejme nevedela vyjadrit ale ja nejem mliecne vyrobky, cervene maso hlavne no ani vajicka som pocas choroby nejedavala ale teraz klop klop uz rok a pol a nic zatial. Vyhybala som sa takisto okrem mliec.vyrobkov cukru a lepku. Tak drzim palce je to na etapy raz dobre a potom zase nie, och ako zakliate.

meggy78
4. aug 2024

@mila06dakujem 🙌,a čo jedavas?

grelhron
14. aug 2024

@meggy78 napíšte mi prosím na facebok Gretka Pilova Hrončoková

Strana
z6