Už 14 dní krvácam
Ahojte dievčatá, potrebujem radu, ale na základe vlastných skúseností.krvacam už 14 dní, posledné 3 dni sú hrozné, dnes už katastrofa, bola som u dr., Vôbec ma nevysetril, len predpísal lieky, myslela som , že bude hľadať príčinu, vyšetrenie, sono, krvné testy, nič.
Ale to ta musí lekár pozrieť!!!! Ja som tak mala takmer 8 cm cystu a musela ísť akútne von!!! Smer iný lekár- najlepšie pohotovost
Treba ist na pohotovost. U mna to bol myom, mala som najprv kyret a potom myomektomiu.
@gabriela2952 žienky, k inému lekárovi vsom šla, ten prvý má odmietol vyšetriť, že má toho veľa, ale vymením aj tohto, predpisovať lieky bez vyšetrenia, asi som sa mu taká zakrvavená hnusula, že ma vyšetrí až prestanem krvácať.
@tricia5 predpisal ti aspon ascorutin ? Ten by mal zastavit krvacanie..ja som raz takto krvacala asi 3 tyzdne,, par dni pred ms, to prestalo, prisla normalna ms a potom dobre..potom sa stalo podobne nieco o par rokov neskor,, tam som s malymi prestavkami (od 2dni do 1 tyzdna) krvacala 2 mesiace na nic neprisli
@babydesire mám norethisteron, je to lepšie, ale strachu som mala.mam 44 rokov, pýtam sa doktore, nie je to prechod, začal dá smiať že nie A ako to vieš bez vyšetrenia.

@tricia5 skus zájsť ku inému dr.