Vaginálne nepohodlie a správne použitie liekov
Caute chcem sa opytat ci str mali nieco podobne pociťujem taky akoby tlak ze sa mi chce na wc aj ked som pred chvíľou bola nechodim kazdu chvilu bolesti nemam pred par dnama ma dost boleli kriza a trosku som mala take vaginálne nepohodlie nebolo to nejake moc iba trosku dala som canesten 1 den tabletku po kazdom wc chodim sa umyt mam doma fluomizin tak neviem ci ho mozem pouzit Dakujem
Fluomizin by sa mal pouzivat pri bakterialnej vaginalnej infekcii. Teda - nezvycajny vytok, pakenie, rezanie okolo posvy a vnutri, opuch a zacervenanie vonkajsich rodidiel. Ty nic take neopisujes.
@simsalabim tak ja uz neviem co si mam dat citim take nepohodlie jak pobolievanie v pošve ale nie pichanie ani svrbenie
Ale toto znie ako zapal mechura, na to davaju take 1 dnove atb a to super zaberie. Mala som to 2 x a presne taketo to bolo tlak a nepohodlie, potom uz nastupovala bolest a to som uz bola u lekara a dali toto.

Fluomizin by sa mal pouzivat pri bakterialnej vaginalnej infekcii. Teda - nezvycajny vytok, pakenie, rezanie okolo posvy a vnutri, opuch a zacervenanie vonkajsich rodidiel. Ty nic take neopisujes.