icon

Vaginálny piercing

25. jan 2021

Dobre rano. Uz dlhsie zvazujem piercing tam dole. Rozhodujem sa medzi horizontal hood a christina. Horizontal hood je funkcny (ma vplyv na vzrusenie) ale bojim sa neskorsieho znecitlivenia. Paci sa mi ale esteticky velmi.
Christina je len ozdobny, do toho by som sla asi viac, len neviem ci sa nebude zachytavat o oblecenie. A ako sa okolo neho budem holit?
Mate prosim Vas niektora osobne skusenosti, resp. prakticke rady? Neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma. Dakujem 🙂

autor
25. jan 2021

@ivanka12311 nemusis verit 🙂 uz som pisala vyssie, pre mna to nie je starost ale radost. To, ze mam deti, neznamena predsa, ze budem zanedbavat seba a svoju osobnost.
Nerada vsak robim veci neuvazene, tak hladam osobne skusenosti

lucilaines
25. jan 2021

Osobnu skusenost nemam, ale mala som pocas studentskych cias intrakovu spolubyvajucu co mala presne takto piercing a teda orvorene sme sa bavili o vsetkom, aj tomto, takze viem, ze ona to holenie riesila brazilskou depilaciou v salone. Cca raz za mesiac isla, vybrala ho, dala si spravit do hladka vsetko dole a mala pokoj niekolko tyzdnov. Ako dlho sa to hojilo a podobne, to netusim, ale nikdy nespominala, ze by s tym mala nejake problemy. A inak ja ti fandim, chod do toho ak sa ti to paci, sak nesadne, vyberies. Verim tomu, ze to nie su tvoje jedine problemy v zivote ako tu mnohe pisu aj ked sak bodaj by to tak bolo 😀mne sa to zda uplne normalna otazka na toto forum a paci sa mi, ked aj po 30tke a dvoch detoch ma niekto stale chut skusat a zostat duchom mlady 🙂

rebekamarcusko
25. jan 2021

Ten christina sa mi velmi paci. Keby som mladsia idem do toho 😂 ten na klitorise mi uz taky pekny nepride.

autor
25. jan 2021

@lucilaines vyhravas cenu o prvy pozitivny koment. 😀
dakujem za zdielanie skusenosti. toto som presne potrebovala vediet. aj ked, neviem, ci mam "gule" na brazilsku depilaciu 😀 ale riesenie by to veru bolo.

problemov mam praveze viac nez bezny normalny clovek, takze toto je sposob ako si od nich trosku ulavit a odputat sa 🙂

autor
25. jan 2021

@rebekamarcusko ano, ten christina si dam. a preco ze keby si mladsia? mozes prekvapit manzela 😀

hefo
25. jan 2021

Keby som ja bol ten manžel, tak by to bolo prekvapenie iné, bolo by to znechutenie...

basska23
25. jan 2021

Ahoj googlila som si to ako to vyzerá a keby som bola chlapom tak by som sa asi dogrcala keby som to našla žene tam dole.
Ale ako pridala fotku @thoughtfulweirdo tak to vyzerá super.Do tohlo by som išla byt tebou 🙂
Nehnevaj sa za moj komentar 😊😊

rebekamarcusko
25. jan 2021

Tak teraz aai tazko si mpzem dat nieco 😂 cakame 3.babo... ja som skor piercingy uz vytiahla. Mam uz iba v pupku. Mala som v jazyku,v nose,nad perou. Teraz skor tetovanie ke moja vasen 😍😂

autor
25. jan 2021

@basska23 neviem, co si pozerala, ale ja chcem to, davala fotku @thoughtfulweirdo . to je ten christina 🙂 ten mi pride taky mily a decentny :D
ja mam rada tetovania aj piercingy, ale nemam rada, ked o nich vie niekto iny ako ja, pripadne partner ( ci gynekolog 😂)

autor
25. jan 2021

@rebekamarcusko tak po porode to mozno este zvazis 🙂 hlavne nech tehotenstvo dobre dopadne 🙂 ja mam tiez jedno tetovanie, idem si dat druhe, len ja nad tymito zasahmi vzdy tak nekonecne dlho rozmyslam, ze ci ano alebo nie a kde a co 😀

autor
25. jan 2021

@hefo kazdemu sa paci nieco ine 🙂 ja to mam s partnerom prediskutovane a jemu sa to paci velmi. aj ked to bol povodne moj napad.

este zvazujem, ze ci nebudem pipat na detektore kovov. napr. na letisku alebo tak. to by som nerada 😀

rebekamarcusko
25. jan 2021

Ja mam 4 teotavania a najradsej by som si dala cele riky pokreslit 😂 ale je super ze nad tym uvazujes aspon nebudes lutovat 😊

3petka
25. jan 2021

no veď ak chceš tak asi naozaj tu christinu. A ako spomínala jedna baba tak naozaj isť na tu depiláciu aby so mala pokoj dlhšie obdobie. Ja osobne by som si to nikdy nedávala nie len že na intímne partie ale ani nikde, neviem si to predstaviť... Ale kde je chuť...

tamvtme
25. jan 2021

Mala som christinu, krasne ale dost neprakticke, zle sa to hoji lebo stale som si do toho zavadila ked som sa zabudla pri obliekani/vyzliekani...holenie nebol problem...po cca roku som to dala prec

autor
25. jan 2021

@tamvtme dakujem za vlastnu skusenost! prvu, v tejto diskusii 😀 nepreliepala si si to, kym sa to hojilo? inak, tiez myslim, ze dlhsie ako par mesiacov ma to bavit nebude 🙂 ked si mala napr uplne obtiahnute veci, nezavadzalo to? alebo pri sporte? ja dost jazdim na bicykli 😀 a pri sexe to nevadilo?

autor
25. jan 2021

@rebekamarcusko mne sa tetovania velmi velmi pacia. len stale myslim na to, ze raz budem stara babka a potom to bude take divne 😀

tamvtme
25. jan 2021

Nie, nepreliepala, podla mna je lepsie, ked to "dycha"...pri sexe, sporte atd nevadilo, jedine ked to bolo cerstve tak rychle sadnutie v obtiahnutych rifliach bolo obcas citit😀

radkaradix
25. jan 2021

nečítala som komenty, určite sa tu vyskytlo vela odsudzovania :D :D ale k veci.. mala som vertical hood, prepichnutie bezbolestne, ani potom to nebolelo, nemala som ziadne problemy, mala som ho asi 5 rokov, potom som ho dala dole, ked som otehotnela, lebo to vadilo pri vysetreniach a samozrejme by to prekazalo aj pri porode.. 🙂 inak by som si ho nechala.. ale druhykrat uz do toho nejdem, stacilo mi to ako prijemna skusenost v casoch vysokej skoly ;)

ludma88
25. jan 2021

Ja mam viac ako 10 rokov ten vertical hood a teda ziadne znecitlivenie sa neudialo 🙂 prepichnutie bezbolestne,zahojene okamzite(najlepsi piercing aky som mala),starostlivost ziadna....mala som ho dole iba pri pri magneyickej a porode,inak ho vobec nevyberam a urcite sa tam neukladaju ziadne necistoty.urcite to skus ak sa ti to paci.vybrat si ho je to najmenej ak by sa ti nieco nepozdavalo.ak by som ale mala problemy s infekciami tak by som si to dobre rozmyslela.

autor
25. jan 2021

@ludma88 dakujem za skusenost 🙂 nastastie nemam problem s infekciami. A ma detektoroch kovu nepipas? 😀

autor
25. jan 2021

@radkaradix dakujem aj Tebe za skusenost. Po vybrati sa dierka pekne zatiahla? Neostalo tam nic?

autor
25. jan 2021

@tamvtme super. Dakujem. 😀

radkaradix
25. jan 2021

Odpoviem aj k tej otazke vyssie, na detektoroch nepipas. A neviem ci sa uplne zrastla, neskumala som to blizsie, ale trosicku tam vidno stopy po tej dierke. Ale nic take, ze by sa mi tam napr drzala nejaka spina alebo co.. velmi prakricky a pohodlny piercing si myslim.. ale teda nemam vela skusenosti. Mala som okrem toho uz len v bradavkach, to ale neodporucam.. 😅 bolelo, aj pri prepichnuti, aj potom, aj zavadzalo, dokonca po asi 4 rokoch mi jedno robilo problem, mokvalo, tak sli von. Doteraz (po asi 4 rokoch) vidno dost vpichy, aj pocas kojenia mi striekalo mlieko kade tade ☹

radkaradix
25. jan 2021

A inak presne ako pises, ja tetovanie nemam ziadne, lebo je to zavazok navzdy.. ale nieco take tajomne a sexy som chcela a na tychto miestach som o to vedela len ja a partner..a par kamosiek no 😅 a gynekolog..a nikto by to na mna nepovedal, na vyske som bola svetrikovy ucitelsky typ, ziadna punkacka, metlacka, hipisacka ani ine zaradenie..

matafich
25. jan 2021

Hodnotíš ženy, že sú prudérne a s predsudkami, čakáš na rady, ale ty si písala anonymne🙂

autor
25. jan 2021

@matafich necakam rady ale skusenosti. A ano, pisem anonymne, na to je ta tu moznost, nie? 🙂 inak by som sa nepytala

tncka
25. jan 2021

Autorka,mamicky tu nemaju predsudky,oni predvidaju problemy,a to je rozdiel 😊

autor
25. jan 2021

@radkaradix haha. No presne aj ja 😀 na mna by to tiez nikto nepovedal, taka slusacka 😂 o to viac ma to bavi 😀 take moje male tajomstvo 😀

autor
25. jan 2021

@radkaradix ja uz mam odkojene, ale do bradaviek ma to nelaka vobec. To je podla mna uz prilis citlive tkanivo na poskodenie. U chlapa sa mi to v bradavke paci, ale osobne mam z toho dost velky respekt 🙂

autor
25. jan 2021

@tncka zapaly a problemy mozu byt aj z nausnic ktore markantna vacsina zien dava svojim dievcatkam ked maju len par dni 🙂 to je napr nieco co by som ja svojej dcere nikdy neurobila 🙂