icon

Varikokéla u priateľa a snaženie o bábo

kitti0503
21. aug 2015

Ahojte žienky. ...je tu niekto kto má priateľa A má VARIKOKELU? ?ako ste boli na tom S otehotnenim? ?ako ste to riesili? ?otehotneli ste aj napriek tomu? ?alebo ste užívali INOFOLIC? ?momentálne sme začali obaja užívať prášok MACA. ..samozrejme priateľ to nemá hrozné našťastie. ..Za 15-20 rokov to mal len dvakrát. ..Ďakujem za každú radu

Strana
z2
lal
12. mar 2016

@zibi moj manzel ma 33 a ide na operaciu, nie je to vekom obmedzene. Ono je len idealne aby sa to spravilo do tridsiatky. My sme sa o tom zial dozvedeli az teraz, ale lekar povedal, ze ked sa ta operacia spravi dobre, tak by sa to malo zlepsit.

zibi
13. mar 2016

@lal a kde idete? mozes mi hodit prosim info?? moj nechce ist na opku ...doky mu povedal, ze to nemusi pomoct so spermiogramom a pritom sme to uz mohli mat za sebou ..ach jaj tazko s chlapmi..ja sa bojim nezaiducich ucinkou ..tou speci metodou sa u nas neoperuje len v zahranici , najblizsie tusim v cesku a je to dost drahe....tak neviem ... som zvedava ako mm dopadne..napis mi prosim potom info ako to prebiehalo a tak aj do ip ked nezabudnes ... 🙂

zibi
19. dec 2017

@kostrmenka ahoj.sa vam podarilo otehotniet ako pozeram..ste boli v centre, ci ivf?moj ma tiez po opke a dost sa zlepsil spermiogram..inak vy ste boli kolko od operacie na kontrolnom spermiograme?

Strana
z2