icon

Vedela by som otehotnieť po zmrazení krčku maternice?

jaosobne
6. okt 2011

☹ ☹ ☹

lucka1987
6. okt 2011

kedze som toto pocula prvy kat tak som si to hned hodila do google .. kedze som zvedava co to je . nasla som celkom dobru diskusou. http://www.zzz.sk/?diskusia=6730 dufam ze pomoze

mamkaivka
6. okt 2011

ano

lenka268
6. okt 2011

Mne zmrazovali ranku na krcku maternice tekutym dusikom asi pred piatimi rokmi, mala som neustale problemy a krvacala som hocikedy, a mame maleho spunta, problemy s otehonenim sme nemali, zacali sme sa snazit a vyslo to hned. 😉 Drzim palce.

pici
6. okt 2011

to je otazka na gynekologa, nie sem :D ale v principe nie...

sussie259
20. okt 2011

ja som bola na zmrazeni prave dnes, nebolelo to,skor take neprijemne, 🙂 a mala som s krckom problemy uz dlho.. a krvacanie som predtým mavala napr. po styku, hociakej namahe napr. aj po zumbe alebo po korculiach 🙂

momentalne som tehotna v 27tt. a uz ma 3krat hospitalizovali kvoli krvacaniu z krcka.. a tak sa doktor rozhodol,ze mi to vyskusa zmrazit dusikom..aby som nechodila na pohotovost ako na hodiny klavira 🙂
dufam, ze to uz bude ok. a babatku to nema uskodit 🙂
a inak otehotnenim nebol problem.. sme sa zacali snazit a hned som otehotnela.. 🙂
tak drzim palceky

drnduliak
26. nov 2011

aj ja mam ist na zmrazenie krcka, lebo som po porode a hockedy sa rozkrvacam, najma po milovani, po horucej sprche, po vine...mam z toho obavy, neviete ci po zakroku budem potrebovat nejaky specialny rezim, typu klud, oddych, a ci budem bezprostredne po zakroku krvacat?dakujem za hocijake postrehy k tejto teme... 😉