Veľké bolesti v podbrušku
Ahojte.Dva dni som mala velke krce v bruchu - myslela som si ze slepak.Sla som na pohotovost.Slepak to nebol,na sone nebolo nic,na gynde žiadny nález,z krvi som mala zvýšené CRP a krv v moci.Problem s cikanim vsak nemam žiadny takze nevedia ani na 100% ci to je zapal mechúra.Ked mi robili na gynde vysetrenie nebolelo ma nic pokial nezatlačí hlbšie vo vnútri presne v strede.Som 29DC ale mam nepravidelnú MS.Minuly rok mi diagnostikovali PCOS ale vcera mi iný lekár nie moj na pohotovosti povedal,ze ziadne cysty nevidi,ze mam vaječníky male a zdravé.myslite ,ze tie krce môžu Byt príznak tehotenstva/uhniezdovania?Mam aj zapchu,vnoci som mala pocit na zvracanie,skoro nic mi nechuti.Chcem si urobit test ale neviem ci to nebude skoro.Na sone nebolo vidno nic kedže tehotná mozem byt max dva tyzdne.Nemali ste nekotia taketo príznaky?
@123choco123 zápchu som mala aj ja. Riadnu, urob test , skús. A ja mala bolesti akoby svalovicu. S test ukáže skôr ako sono.
@erickatt skúsim zajtra lebo som cela vyklepana ze co mi moze byt...keby to tak chcelo byt babo ❤️
@123choco123 bude to dobré, uvidíš...
myslim ze pri uhňiezdovani nebyvaju take silne bolesti, ze by zena isla na pohotovost. ale tehotna mozes byt, aj u mna bol priznak zapcha, este pred vynechanim menstruacie
@123choco123 áno ja som mala takéto príznaky......presne takto mi začínal zápal obličiek....choď ku všeobecnému a nechaj sa poriadne vyšetriť.
@viktoria2204 mne to prislo take bolesti najskor ako z tej zápchy ... Nechali si ma cez noc na pozorovanie nezistili nic tak dnes som podpísala reverz a som uz doma
@katarinamarkova uz mam naordinovaný diseptol s este zajtra kontrola...
urcite nemozes mat krce v bruchu z tehotenstva, skor z tej zapchy.... Vsetky tie priznaky mozes mat sposobene zapchou... Bohuzial nemyslim si ze toto by bolo tehotenstvo
@sibalka21 no dnes som robila test a je negativny, skoda, trosku som sa aj tesila, ale na druhej som aj rada, buduci rok mam svadbu tak aspon nebudem s bruskom :D ale veru taketo bolesti som este nikdy nemala....

Este som zabudla dodať ze dva dni pred týmito bolesťami som mala slabé hnedé spinenie a teraz mam stale pocit vlhka vo vnútri a taky nazltly výtok/hlien ...este mi nikdy takto nebolo