icon

Veľmi silná menštruácia po pôrode

7. okt 2021

Ahojte,som 7 tyzdnov po porode(prirodzeny) a v pondelok som dostala menstruaciu(prvu po porode).Prve 2 dni boli v pohode,skor take spinenie,no ale treti den je brutal,vely den zo mna tecie krv,bolesti sice nemam,ale baby ja tolko krvi som v zivote nevidela.Je toto normalne?Ci radsej ist ku gynekologovi?Na kontrole bolo vsetko ok…

pamela_9
•
7. okt 2021

Ahoj, je to Ok, tvoje telo sa naspäť dáva do “pôvodného stavu” .. neboj sa, aj pre telo je to šok, zmena.. takze pokoj

andrea_prestastna
•
7. okt 2021

Ked je to velmi vela vloziek za den chod na gyndu, ja som mala tiez asi 10denne vsetci ze normal cistis sa a pritom som mala nieco v maternici este a skoro som vykrvacala , daj na svoj instinkt, vela zdravia

nellka21
•
7. okt 2021

Ja som mala ale po sekcii taky stav. Dva dni len trošku, tretí a štvrtý deň som myslela ze mi tecie krv aj od suseda 😳😳...vela vela každých 15-20 min na wc co mi vlozka nestihala. To bolo den aj noc. Potom na piaty den sa to upokojilo a mala som bežnú MS. Cele to prehrmelo bez jedinej bolesti.

leuska1991
•
7. okt 2021

Ja som tiez neskutocne krvacala...hlavne ku koncu sestonedelia,a krvacala som skoro 9tyzdnov. Ale bolo to ok. Nebojte sa
Ak by samozrejme neprestavalo tak smer gynekolog

autor
•
7. okt 2021

@andrea_prestastna pred tyzdnom som bola na kontrole,a maternicu som mala peknu,čistú… tak snad bude vsetko ok😣
dakujem Vam baby,uz som kludnejsia ovela ked vidim ze aj Vy ste to tak mali…dakujem moc♥️

miriam11
•
7. okt 2021

Nechcem ta sklamať, ale ja som 7 rokov po druhom pôrode a menzes každý mesiac veľmi silný. Lekári nevedia co so mnou, ale maternicu mi vybrať nechcú, hovada. Mam 43 rokov a len sa trápim s tým a prebalujem každú pol hodinu. Mala som aj teliesko, ale to bolo ešte horšie, bylinky pomohli len chvíľu. Otravuje mi to život. Ja to mam z hormonálnej nerovnováhy.

nellka21
•
7. okt 2021

@miriam11 tak toto nikdy nepochopím. Poznám ženy, ktoré maju problémy so ženskými vecami a chcú s tým skončiť a nechať vybrat všetko von a lekari nie. To uz aby človek nemal právo sa rozhodnúť čo môže spraviť so svojim telom. A da sa potom pomoct aj s hormónmi. No na guľku niekedy.

kaaaty
•
17. okt 2021

@miriam11 ahoj prosim ta ako vies ze mas silny menzes z hotmonalnej nerovnovahy? Mam podobny problem 6 rokov od porodu 37rokov a uz dva roky hovorim dr o silnom krvacani. Najskor mi dal vitaminy potom norethisteron, nic nepomaha zvazujem telisko. No povedal mi ze mi musi predtym zobrat zo sliznice v narkoze a az potom zaviest teliesko. Narkozou som neratala, no uz som riadne zufala. Sposobuje mi to aj anemiu hodnoty zeleza mam 90 a citim sa po menstruacii uplne ofpalena

miriam11
•
17. okt 2021

@kaaaty uzavreli to ako hormonálnu nerovnováhu, lebo maternicu nám úplne čistú bez akýchkoľvek nálezov, polypov, vitamíny, minerály v poriadku. Rastie mi nadmerne sliznica z tej nerovnováhy. Mala som aj teliesko mirenu, ale to mi spôsobovalo extrémne migrény so zvracanim, aj norethisteron. Takže nič, maternicu vybrať nechcú...., ale riešenie žiadne..