Voľnopredajné lieky na mykózu po antibiotikách
Ahojte mamičky. Minuli týždeň ma chytil močovy mechúr obvodna mi predpísala zinnat na 10 dní , plus som mala aj probiotika. Pri močeni sice už problem nemam , ale pravdepodobne som chytila mykozu 😭 najhorsie je, ze moja gynekologicka pred nedavnom odisla do dochodku a ja som sa este nestihla priradit k novej 🤦♀️ baby prosim , co si mam na to kupit ako volnopredajny liek ???
presne aj mne fungicidin, stojí 2€ a funguje perfektne. A nie si v tom sama, aj ja momentálne bojujem 😏
Mne na to pomohol fungicidin krém. Mam mykózou zakaždým keď doberiem amoksiklav
@maddie1711 kuo si candix na uzivanie je super, a zo spodu klotrimazol.v cipkoch a zvonka krem. Uz je to na volny predaj. Nedavno som rieisla a dr daval zo spodu na 10 dni. Malo by tibto pomozt. Ten cabdix treba dlhsiu kuru. Pri kandide sa odposica este ostrooestrec kvoli toxinom a detoxu. Vyrad sladke a biele pesico. Ja som este aj sodu na lacno kazde rano.
Ahoj napis spravu poradila by som ti
Treba to aj vnutorne poliecit. 😉
@maddie1711 kuo si candix na uzivanie je super, a zo spodu klotrimazol.v cipkoch a zvonka krem. Uz je to na volny predaj. Nedavno som rieisla a dr daval zo spodu na 10 dni. Malo by tibto pomozt. Ten cabdix treba dlhsiu kuru. Pri kandide sa odposica este ostrooestrec kvoli toxinom a detoxu. Vyrad sladke a biele pesico. Ja som este aj sodu na lacno kazde rano.
@palculienka40 ako píšem, mne pomáha fungicidin. Mykóza sa mi vráti vyslovene znova po atb, čiže nič extra pridávať alebo odmedzovat nemusím, nakoľko je to len po liečbe antibiotikami. Chvalabohu že ich nemusím brat často.
Canesten tableta+mast

Mne na to pomohol fungicidin krém. Mam mykózou zakaždým keď doberiem amoksiklav