icon

Voľnopredajné produkty na vaginálne pálenie

16. máj 2025

Baby prosim poradte v sucasnosti volnopredajne produkty na tento neprijemny problem. Po wellness pobyte (chlorovana tepla voda) som mala palenie a svrbenie, dala som si 6dnove canesten balenie ale akoby stale pocitujem palenie. Bez zapachu, a ziadny zmeneny vytok nepozorujem, len diskomfort. Momentalne som mimo bydliska a teda na gyndu sa este min. tyzden nedostanem. Mala som aj rosalgin vyplach, ten mi ulavil ale len kratkodobo. Dakujem

tulipanik12
16. máj 2025

Za mňa je topka vaginálny krém Multigyn-actigel

krasneleto
16. máj 2025

podla toho co pises sa moze jednat skor o zapal ciest ako o problem kandidy, mykozy....

autor
16. máj 2025
@krasneleto

podla toho co pises sa moze jednat skor o zapal ciest ako o problem kandidy, mykozy....

@krasneleto nastastie na zapal ciest to nevyzera, to zial poznam a cikanie je v pohode. Toto je skor palenie pyskov, ale uz som sa zastavila v lekarni, mam probiotika a vagin. tabletu

vivien234
19. máj 2025

Skus gynella silver Caps mne veľmi pomáhajú keď mám dole problém.. Sú so striebrom a to je antibakteriálne. Pokiaľ sa ale jedna o mykozu a máš tvarohový výtok alebo zapálenú vagínu tak tam by som skúsila ešte probiotika alebo wobenzym či jenamazol krém.

autor
19. máj 2025
@vivien234

Skus gynella silver Caps mne veľmi pomáhajú keď mám dole problém.. Sú so striebrom a to je antibakteriálne. Pokiaľ sa ale jedna o mykozu a máš tvarohový výtok alebo zapálenú vagínu tak tam by som skúsila ešte probiotika alebo wobenzym či jenamazol krém.

@vivien234 dakujem za odpoved. Jenamazol nepoznam, ak este bude treba skusim. Probiotika mi odporucila v lekarni, tak uzivam poctivo, aj cukor obmedzujem a vela pijem. Taketo palenie som este nezazila teda, darmo, vek+sladke+tepla chlorovana voda urobili svoje…

vivien234
19. máj 2025

Ja užívam rosalgin výplach je drahší je fajn si kúpiť z lekárne irigator a k nemu granulat len sa to rozpustí v čistej vode a ten je potom lacnejší. Potom je fajn aj clogyn výplach ten je drahší a sú len 4 fľaštičky, candivac je kura na mykozu skúste možno to pomôže tuším 3 mesiace sa to berie ale cez ústa jenamazol mi pomáha ja mam často candidy.. A je to boj. Veľa môže za to aj psychika. Potom ešte canesten alebo na predpis často dávajú macmiror.ja hneď keď cítim svrbenie.. Siahnem po klotrimazole a výplachu alebo jenamazol.

autor
19. máj 2025
@vivien234

Ja užívam rosalgin výplach je drahší je fajn si kúpiť z lekárne irigator a k nemu granulat len sa to rozpustí v čistej vode a ten je potom lacnejší. Potom je fajn aj clogyn výplach ten je drahší a sú len 4 fľaštičky, candivac je kura na mykozu skúste možno to pomôže tuším 3 mesiace sa to berie ale cez ústa jenamazol mi pomáha ja mam často candidy.. A je to boj. Veľa môže za to aj psychika. Potom ešte canesten alebo na predpis často dávajú macmiror.ja hneď keď cítim svrbenie.. Siahnem po klotrimazole a výplachu alebo jenamazol.

@vivien234 dakujem za rady ☺️

vivien234
19. máj 2025

Aj nabudúce 😊🫶