icon

Vtiahnutá koža na bradavke

4. apr 2025

Dobry den,

dnes rana som spozorovala vtiahnutu kozu na bradavke na jednom prsniku.
Pred necelym rokom som bola na mamografii a vsetko ok.
Prosim mate s tym niekto skusenost?

Vdaka D.

deedol
4. apr 2025

odporuca sa ist s tym k dr. necely rok je dost casu, mozu tam byt nejake zmeny. nemysli hned na najhorsie, ale daj si to skontrolovat. ja to mam tiez na jednom, hovorila som to dr a ze len nejake povolene vazivo.

ahhola
4. apr 2025

Pouzi v nadpise makcen, lebo to posobi ako dotaz na veterinara. Ty sup k Mudr.

alazala
4. apr 2025

No ja by som s tým išla hneď k doktorovi

anna777115
4. apr 2025

Napr. Ja to tak mam celý zivot, kedze mam vpacene bradavky. Može to byť sposobene aj hormonalnymi vykyvmi, ale najlepsie keď to zhodnoti lekár.

taktotedanie
5. apr 2025

Objednaj sa hned v pondelok alebo rovno chod na vysetrenie
Vysetrenie spred roka v takom pripade je irelevantne
Cim skor chod!

grof_monte_christo
6. apr 2025

Čím skôr k lekárovi. Mame s tým skúsenosť v rodine.

autor
6. apr 2025

@grof_monte_christo a aku ste mali diagnozu prosim?
Dostala som termin az na stvrtok

grof_monte_christo
6. apr 2025

@anonym Rakovina prsníka. Ale mamina mala vtedy 68 rokov a na prehliadke nebola možno aj 20 rokov. Prsník jej zobrali a žije už deviaty rok. Nemusí to byt tvoj prípad, ale radšej ist s tým čím skôr.

autor
6. apr 2025

@grof_monte_christo ach jaj to mi je luto. No ja mam 50r a na mamografii som bola ani nie pred rokom a bez nalezu, tak verim ze to az take vazne nebude. Lebo nic ine som nespozorovala. Ani hrcku, ani zmeny na kozi ... a tuto vtiahnutu kozu okolo bradavky raz mam raz nie, ak by to bola rakovina myslim ze by sa stale viac vtahovala a zostavala by tak

grof_monte_christo
6. apr 2025

@anonym Tak to určitě nebude tvoj případ. Držím moc palce!

jana_eyre_2
6. apr 2025

Mne sa to stalo minulý rok - náhle sa mi vtiahla bradavka, celkom som sa zľakla - išla som k dr, on má hneď poslal urýchlene na sono, kde má rovno poslali mamografiu.. obe vyšetrenia boli úplne v poriadku, pre istotu mi ešte s kontrastnou latkou urobili MR.. nenašli nič, všetko bolo ok.. tak verím, že to tak bude aj u teba..

S odstupom času si myslím, že mi podľa mňa trocha klesli prsia, natiahla koža a tak prirodzene tu bradavku vtiahlo.. mám ju takú dodnes a nereaguje ani na zmeny chladu..

autor
7. apr 2025

@grof_monte_christo dakujem krasne

autor
7. apr 2025

@jana_eyre_2 dakujem dava mi to nadej ze aj ja budem ok ♡