Vtiahnutá koža na bradavke
Dobry den,
dnes rana som spozorovala vtiahnutu kozu na bradavke na jednom prsniku.
Pred necelym rokom som bola na mamografii a vsetko ok.
Prosim mate s tym niekto skusenost?
Vdaka D.
Pouzi v nadpise makcen, lebo to posobi ako dotaz na veterinara. Ty sup k Mudr.
No ja by som s tým išla hneď k doktorovi
Napr. Ja to tak mam celý zivot, kedze mam vpacene bradavky. Može to byť sposobene aj hormonalnymi vykyvmi, ale najlepsie keď to zhodnoti lekár.
Objednaj sa hned v pondelok alebo rovno chod na vysetrenie
Vysetrenie spred roka v takom pripade je irelevantne
Cim skor chod!
Čím skôr k lekárovi. Mame s tým skúsenosť v rodine.
@grof_monte_christo a aku ste mali diagnozu prosim?
Dostala som termin az na stvrtok
@anonym Rakovina prsníka. Ale mamina mala vtedy 68 rokov a na prehliadke nebola možno aj 20 rokov. Prsník jej zobrali a žije už deviaty rok. Nemusí to byt tvoj prípad, ale radšej ist s tým čím skôr.
@grof_monte_christo ach jaj to mi je luto. No ja mam 50r a na mamografii som bola ani nie pred rokom a bez nalezu, tak verim ze to az take vazne nebude. Lebo nic ine som nespozorovala. Ani hrcku, ani zmeny na kozi ... a tuto vtiahnutu kozu okolo bradavky raz mam raz nie, ak by to bola rakovina myslim ze by sa stale viac vtahovala a zostavala by tak
@anonym Tak to určitě nebude tvoj případ. Držím moc palce!
Mne sa to stalo minulý rok - náhle sa mi vtiahla bradavka, celkom som sa zľakla - išla som k dr, on má hneď poslal urýchlene na sono, kde má rovno poslali mamografiu.. obe vyšetrenia boli úplne v poriadku, pre istotu mi ešte s kontrastnou latkou urobili MR.. nenašli nič, všetko bolo ok.. tak verím, že to tak bude aj u teba..
S odstupom času si myslím, že mi podľa mňa trocha klesli prsia, natiahla koža a tak prirodzene tu bradavku vtiahlo.. mám ju takú dodnes a nereaguje ani na zmeny chladu..
@grof_monte_christo dakujem krasne
@jana_eyre_2 dakujem dava mi to nadej ze aj ja budem ok ♡

odporuca sa ist s tym k dr. necely rok je dost casu, mozu tam byt nejake zmeny. nemysli hned na najhorsie, ale daj si to skontrolovat. ja to mam tiez na jednom, hovorila som to dr a ze len nejake povolene vazivo.