icon

Výber účinných doplnkov na chronický zápal močových ciest

robinhood
1. júl 2025

Ahojte babenky , mám chronický zápal močaku. Objaví sa mi to tak 3x do roka . Za to obdobie už som sa stym naučila žiť . Stačí mi iba ATB a som hneď fit . Lenže rozmýšľam že si kúpim nejaké doplnky a kus to podchytim a nemám to také časté . Nejaké produkty ktoré sa oplatia kúpiť a naozaj pomáhajú ? Zas nie že prídem o výplatu . Ďakujem Vám všetkým ☺️

gaaaa
1. júl 2025

Mne dr.odporučil Blokurimu a už skoro dva roky bez atb.Predtým som mávala atb každé 2-3 mesiace. Chodím pravidelne na kontroly na urologiu a raz ročne na nefrológiu a tam mi poradil precentivne dávať Blokurimu nie len keď už cítim,že je problém.

ha_ha
1. júl 2025

@robinhood To nie je chronický, ale akútny, len ho máš často. Buď rada, že nemáš chronický.

anos18
1. júl 2025
@gaaaa

Mne dr.odporučil Blokurimu a už skoro dva roky bez atb.Predtým som mávala atb každé 2-3 mesiace. Chodím pravidelne na kontroly na urologiu a raz ročne na nefrológiu a tam mi poradil precentivne dávať Blokurimu nie len keď už cítim,že je problém.

@gaaaa a tu blokurimu berieš každý den v roku?

viestta
1. júl 2025

mne pri opakovanych zapaloch macoveho mechura pomohla kyselina hyaluronova. Vstrekuje sa cez cievku do mechura, neprijemne to je ale fakt zabralo.

anos18
1. júl 2025
@viestta

mne pri opakovanych zapaloch macoveho mechura pomohla kyselina hyaluronova. Vstrekuje sa cez cievku do mechura, neprijemne to je ale fakt zabralo.

@viestta aj si to dávaš opakovane? Mne to vstrekovali začiatkom minulého roka. Minulý rok som mala pokoj. Tento rok zasa problémy, už som dohodnutá s urologom,že si to dám zasa. A cievkovali mi moč na výrobu autovakciny, pevne verím,že sa to podarí vyrobiť.

viestta
1. júl 2025
@anos18

@viestta aj si to dávaš opakovane? Mne to vstrekovali začiatkom minulého roka. Minulý rok som mala pokoj. Tento rok zasa problémy, už som dohodnutá s urologom,že si to dám zasa. A cievkovali mi moč na výrobu autovakciny, pevne verím,že sa to podarí vyrobiť.

@anos18 mala som celu kuru od decembra do februara, myslim, ze posledna davka bola bud vo februari alebo az v marci. Odvtedy mam klud

anos18
1. júl 2025
@viestta

@anos18 mala som celu kuru od decembra do februara, myslim, ze posledna davka bola bud vo februari alebo az v marci. Odvtedy mam klud

@viestta ja mám zasa problémy. Práve beriem ATB

viestta
1. júl 2025
@anos18

@viestta ja mám zasa problémy. Práve beriem ATB

@anos18 tak to je nemile. Nech ti ta vakcina pomoze

simsalabim
1. júl 2025

Ak zapal sposobuje e.coli, velmi ucinna je D manoza. Potvrdzuju to aj studie. V DM je za dobru cenu.

anos18
1. júl 2025
@simsalabim

Ak zapal sposobuje e.coli, velmi ucinna je D manoza. Potvrdzuju to aj studie. V DM je za dobru cenu.

@simsalabim inak v tej blokurime, čo tu spomínali, je aj d manoza a plus aj lyzat e coli

anos18
1. júl 2025
@viestta

@viestta vďaka, upinam sa na tú vakcínu ako na spásu. Minulý rok mi ju nevedeli vyrobiť, teraz sa to dúfam podari

vojtovicka
1. júl 2025

Ja odporucam kvapky od Valovica.

pininka1
1. júl 2025

Ja striedam dmanozu v sackoch s blokurimov. Mesiac pijem jedno, potom si dám pauzu aspoň ďalší mesiac a tak začnem piť to druhe. Zatiaľ ok, rok bez zapalu

taktotedanie
1. júl 2025

@robinhood urovaxom
Liecba dlhsia, zapal mocovych ciest som mala aspon 6x do roka ak nie viac, cele zle
Momentalne mam uz takmer 4 roky pokoj

gaaaa
1. júl 2025
@anos18

@gaaaa a tu blokurimu berieš každý den v roku?

@anos18 Áno jednu denne preventivne a ked citim,že niečo sa deje zvýšime davku jeden max dva dni a je dobre.

kalifka
1. júl 2025

@robinhood a na imunológií si bola? Mne našli príčinu aj tam.... a ak sa opakuje zápal viac ako tri krát do roka, treba dať vyšetriť partnera na vylúčenie jednu s možných príčin.

kalifka
1. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim presne na eccoli pomôže len čistá D - manóza. Blokurima je podpora pri zápale močových ciest.

sunshine_18
1. júl 2025

Almaden caj

majka2959
1. júl 2025

@robinhood Kapucínka, D-manóza, brusnice.

golfovalopticka
1. júl 2025
@viestta

@viestta
@anos18
prosim vas, kde chodite k urologovi? Mne taketo nieco moj urolog ani nespomenul, ze je moznost vyroby autovakciny. Ani tu kyselinu hyaluronovu. Mali ste predtym robenu aj cystoskopiu?

anos18
1. júl 2025
@golfovalopticka

@viestta
@anos18
prosim vas, kde chodite k urologovi? Mne taketo nieco moj urolog ani nespomenul, ze je moznost vyroby autovakciny. Ani tu kyselinu hyaluronovu. Mali ste predtym robenu aj cystoskopiu?

@golfovalopticka ja chodím u nás v NZ. Urológ mi robil aj cystoskopiu a navrhol kyselinu hyalurónovú. Výrobu autovakciny mi odporučila imunologička, ale aj urológ by o tom mal vedieť, hoci vraj iba imunolog môže poslať ziadanku.

viestta
1. júl 2025
@golfovalopticka

@viestta
@anos18

@golfovalopticka ja chodim do Sace

nastaaa
1. júl 2025

Ja odporúčam bylinné vložky od TianDe. Odkedy ich používam neviem čo su zápaly 🙏 a to som niekedy mala časté zápaly, hlavne ak som šla niekam k vode...