icon

Vybuchla nám lampa a mám spálenú celú tvár

lenush12
13. nov 2017

Vybuchla nám lampa a ja mám spálenú celú tvár. Zostanú mi jazvy ako po spalenine. Zmierili by ste sa s tým?

narayan
13. nov 2017

Teraz je medicina strašne vpredu, pomocou plastickej chirurgie sa dajú následky krásne korigovať, len teda to nebude úplne zadarmo ....

majka01_74
13. nov 2017

@lenush12 ake hlboke popaleniny mas? Kde Ta liecia? Mozno bude stacit len neopalovat sa, aby sa netvorili flaky

valeriakurilova
13. nov 2017
Používateľ valeriakurilova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valeriakurilova.

Dobrý deň, moja suseda obarila 4 ročnej dcére tvár. Chodila s ňou do nemocnice do Šace. Začalo to mokvať a bolo škaredé. Zaobstarajte si spray prvej pomoci nebudem pìsať firmu, ale treba 83 percentnú. Dianke nevidieť nič. S tým to treba ošetrovať. Uviďìte sama výsledky.

kacena4
13. nov 2017

@lenush12 ahojko, neviem ci je to cerstva popalenina, ci uz mas nejake liecenie za sebou, akeho stupna a ako sa hoji nic konkretne nepises, ale myslim ze tebe nejde o liecenie ale o to zmierenie sa s danou diagnozou. po pravde vela ludi ma rozny postih ochorenia, casto i viditelne postihnutia. najdolezitejsie je aby si sa ty sama zmierila s tym co prave prezivas a co je sucastou tvojho zivota, co prave v tejto chvili nevies ovplyvnit. treba to prijat a naucit sa s tym zit. ak s tym mas problem urcite treba vyhladat psychologa, psychiatra. su to veci za ktore sa netreba hanbit, prezila si velku traumu,ktora poznacila tvoj zivot nielen vnutorne ale aj navonok a s tymto sa clovek velmi tazko vysporiadava sam, ci uz ma podporu v rodine alebo nie. casto ju potrebuje prave od cudzieho cloveka, ktory je nestranny a nezainteresovany citovo. tvar sa casom da zreparovat ale vnutrno to sa tazsie reparuje a ta trauma ostane. vzdy sa na seba budes pozerat inak ako ostatny ludia sa teba a to ta bude uzierat, preto vyhladaj pomoc a rozpravaj o tom co ta trapy nenechavaj si to pre seba. tvar a oci su dusou cloveka, musis sa prijat taka aka si to je zaklad a budes krasna nie len pre seba ale aj pre ostatnych. tak ako vozickar, ci clovek bez ruky, tak aj v tebe clovek objavi vnutornu krasu... neboj das to
drzim ti palceky

natassa
13. nov 2017

@lenush12 ahoj mne minulu nedeľu vybuchol olej pri varení a popálil mi celý krk. Bola som na pohotovosti kde na to dávali rivanol a aj na prevazy a dnes mám už len malé fliacky. Tak dúfam ze aj u teba zo bude takto 👍😘

juliet86
13. nov 2017

@lenush12 ahoj. Stalo s ato tebe? Ako sa to stalo? Ako k tomu prislo? Aka lampa vybuchla? Ved ty si ta co spadla z 5 poschodia a ide do kovacovej na liecenie.... nejak sa mi to nezda cele...

lenush12
autor
13. nov 2017

Ďakujem Kačena. Je to dosť viditeľné. Myslíte že aj popalena žena na tvári môže byť krásna? Ja som pozerala Turiu Pitt. To je silná žena.

lenush12
autor
13. nov 2017

Juliet mne vybuchla lampa pri nahrievani tak som si spôsobila popáleniny nič viac nič menej

6mia6
13. nov 2017

@juliet86 áno je to ona

hettinka
13. nov 2017

@lenush12 ktorého stupňa? Bola si u dr. ?
Môj manžel mal popálenú tvar, oči zasiahnuté, spálené mihalnice aj obočie, vlasy a nevidno nič. Ale liečil sa mesiac.

lenush12
autor
13. nov 2017

Áno dievcata som to ja. Nahrievat som sa biolampou a buchla. Mám teraz šťastné obdobie :D. Ale teraz vážne. Mám popáleniny a nie je to moc pekne. Ale viem že sú horšie veci napríklad to že nemôžem chodiť.

lenush12
autor
13. nov 2017

Dávam si nato obklady z aloe Vera. keďže nemôžem chodiť bol u nás obvodný a predpísal mi aj chladivý gél.

hettinka
13. nov 2017

@lenush12
Manžel na to mal Ilaugen krém. So striebrom.

juliet86
13. nov 2017

@lenush12 ale ved si vravela ze sa ti robilo cysticke akne. Cez to si sa nahrievala?? Nuz... nic kup si tie spreje prvej pomoci. Ak ta neposlal do nemocnice na hospitalizaciu asi sa to zahoji same a zmizne

ema234
13. nov 2017

@lenush12 to co su kurnik za lampy, to aby sa clovek bal. Skus cez plastickeho lekara ak sa to nebude dat liecit. Ako dlho to mas?

radka248
14. nov 2017

Určite vyskušajte krémy zo stranky alagenex su urcene na celkovu regeneraciu. Sú tam aj videá,keď mali ľudia popaleniny,že ako to zabralo.Je to niečo nové a obsahuje to alaptid,ktorý má priaznivé účinky na kožu. Ak nebudete vediet objednat kludne sa ozvite 🙂 rada pomôžem

kacena4
14. nov 2017

@lenush12 ahojko skus si polozit otazku co robi krasnu zenu krasnou jej charakter alebo to ze ma na tvary tonu make up-e, to ze sa vie pekne spravat k ludom okolo seba, alebo pekne vyzerat... krasa cloveka netkvie v tom co vidis navonok ale v tom co mas vo vnutri priatelov nemas preto aka si krasna na vonok ale preto aky mas charakter, aku mas povahu.... je jedno ci mas modre oci, ci si cernoch ci beloch, ci krivas, ci mas psoriazu o ktorej sa tu pred par dnami na konovi viedli diskusie a osveta, mozes mat rozne ochorenia ale vzdy to budes ty na tom aku mas povahu sa nic nezmeni len simusis uvedomit co ta naplna ci je to povrchno materialno ci nieco viac dohlbky a na tom stavat od toho sa odrazat a ako sa budes citit ty, tak sa budes aj telesne uzdravovat. drzim ti palcky

veroniak12
14. nov 2017

prosim ta nerob zatial ziadnu paniku. exisatuju rozne laseri, ktore ta dokazu jazviciek zbavit