Ahojte, v spalni mame led pasik na jednej celej stene. Povodne som ho chcela, ze ked bude bejby male nemusim svietit uplne pri prebalovani atd. no Dr. vravi, ze farby ju mozu drazdit. Ale vraj do 3 mesiaca vidi iba nejasno tak neviem.
Mate s tym skusenosti? Ono zasvietit uplne podla mna je horsie ci lampicku, to preberie aj mna aj ju.
Neviem akú intenzitu ma svetlo ale nad týmto by som sa nezamýšľala, keďže už aj bežne svetla či už v bodovkách alebo lustroch majú led žiarovky. V obývačke, keď je zapnutá Led TV je to to iste. Predpokladám, že ho máš v lište, nie len pásik so svetielkami. Pokial ten led pas nemá 10cm od hlavy, tak je to podľa mňa v pohode. Keď bol syn maly, v spálni som mala nočnú lampu, kde sa dala tlmiť intenzita svetla, používali sme len také tlmené aby som hneď nezobudili muža a ani ja som sa v noci nechcela úplne prebrať sokovou terapiou denným svetlom.
Ja mam na lampe hodenu tmavu satku.
Pre mna je LED svetlo neprijemne, prilis jasne.
Mame druhe na ceste, budem kupovat cervenu ziarovku a tou si hudem svietit. Evokuje to orostredie v bruchu a snad aj prve si zvykne a nebude ho to budit
Ja mam v lampicke ziarovku na ovladac, zapinam si cervene tlmene svetlo na prebalovanie a krmenie. Je to asi najlepsia a najpraktickejsia vec, co som dostala od rodiny po narodeni babatka.
Odporuca sa cervene svetlo. Ten led pasik chces mat zapnuty celu noc ci len ked ides prebalovat? Osobne by som to najprv vyskusala, nemusi vadit vobec…
Nemam rada led svetla, drazdi mi to oci a to som dospela, cize k dietatu by som to kvoly tomu nedavala.
@ina2405 premyslam tiez, ze ake svetlo dat ale led je menej ziarivy ako lampa ci stropne svetlo
@anavixy iba na prebalovanie, tiez aj mna az to nepreberie na 100%
Ja mám soľnú lampu na zemi a za posteľou a svieti veľmi tlmene. Keby som ju vyložila na nočný stolík, budila by ma.
Tak ja by som z toho ze 1-2x za noc zapnes ledkovy pasik vedu veru nerobila, ze by som sa o tom radila s peduatrom, to uz vobec.. ako som pisala, odporuca sa pouzivat cervene svetlo. Osobne si myslim, ze je fakt jedno ake svetlo budes mat zapnute dokopy 20minut za noc 🙏 vyskusaj a uvidis, mozno to dieta budit bude a mozno vobec. Ak bude, tak skus to cervene tlmene, na nete najdes kopec roznych vyrobkov.
@anavixy dakujem, dam cervene snad to bude OK 🙏
Modré svetlo narušuje spánkové cykly, neviem ako svieti tá led páska. My máme pri posteli na zemi oranžovú soľnú lampu. Tá nám svieti veľmi tlmene počas noci, tak vidím aj na prebaľovanie.