Výrastky na krčku
Ahojte, minule ako som sa umývala odspodu pri menzese som si nahmatala pri otvore krčka takú guličku a keďže mi to nedalo pokoj tak som dnes kontrolovala či je to tam (samozrejme pri zachovaní hygieny) a už sú 2. Vyšetrenie budem mať až začiatkom marca. Bojím sa čo to je. Nemám vôbec žiadne problémy, menzes pravidelný, bolesť žiadna, krvácanie mimo menštruácie nič, pôrod bol už dávno, 4 roky dozadu. Čítam že to môžu byť polypy alebo cysty. Bojím sa, či nebudem chorá alebo či to neprekazí plán mať druhé dieťatko. Viem že nie ste doktorky a už vôbec to nevidíte, ale mám strach, nemali ste niečo také, prosím? :(
@stela567 no to som čítala. Také tvrdé to je. Ach
Ahoj, ja som momentalne tehotna a som si to nasla v strede tehotenstva. Moja lekarka si ma kuka riadne a nic na to nepovedala. A ja osobne jej to nechcem povedat, alebo nejake zakroky v tehotenstve…
@7komorova čítam samé protichodné informácie. Že to nespôsobuje nič, ale inde je zas že problémy otehotnieť..alebo že to zmizne samé a inde zas že to nezmizne ale netreba s tým nič robiť.

Nabothiho cysta