icon

Vyrážka na prsníku

d920
12. sep 2023

Prosím vás mal niekto už taku vyrážku ? Stale sa mi objavuje iba na prsiach. Neboli ani nesvrbi.

Vyrážka na prsníku
mikelitoris
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
12. sep 2023

To je hnisavá to je od podprsenky otlačene. Praskne sama nevytláčaj a bude dobre. Poridné s niečim namastiť.

maminkadeticiek
12. sep 2023

Ja by som sa poradila s gynekologom.Nic na prsiach nie je sranda.A hlavne vyzera dost divne.No komu sa uz taketo vyrazky tvoria na tele,nieto na prsiach.Zavolaj sestricke na gyndu a porad sa,hlavne to ze to nie je jednorazove ale opakuje sa.

taktotedanie
12. sep 2023

Obycajna vyrazka, poriadne dezinfikuj a sprcha aj viackrat za den

ewwwe
16. apr 2024

@d920 ahoj ako si to doruesila, mne sa sem tam také objaví pri bradavkach potom to zmizne ale dnes som sa zobudila a mala som tam oveľa väčších rozmerov a viac takých pupacikov. Neviem ci ísť k dr ci počkať kým to zmizne.

vanessa000
10. máj 2025
@ewwwe

@d920 ahoj ako si to doruesila, mne sa sem tam také objaví pri bradavkach potom to zmizne ale dnes som sa zobudila a mala som tam oveľa väčších rozmerov a viac takých pupacikov. Neviem ci ísť k dr ci počkať kým to zmizne.

@ewwwe Ahoj ako to dopadlo s tvojou hnisavou výraznou väčších rozmerov pri bradavke .?

ewwwe
10. máj 2025
@vanessa000

@ewwwe Ahoj ako to dopadlo s tvojou hnisavou výraznou väčších rozmerov pri bradavke .?

@vanessa000 šla som kožnej, bol to herpes