Vysadenie antikoncepcie a bolesť bradaviek

2. jan 2021

Ahojte užívala som antikoncepciu cca pol roka. Vysadila som ju pred 3 týždňami. Od vysadenia ma dosť bolia bradavky a občas mi ja ťažko na žalúdku, tehotna nie som na 100%. Môžu to byť abstinenčné príznaky po vysadení? A tak isto by som sa chcela spýtať, tie ktoré vysadili antikoncepciu, kedy vám približne prišla menštruácia alebo ste mali stále anovulačné cykly? Ďakujem za odpovede.

tulipanicek
2. jan 2021

Nemôžeš mat abstinenčné príznaky po vysadení antikoncepcie. Ale bude to reakcia na zmenu hormov v tele. Ja som po vysadení (omnoho dlhšie som ju brala ako ty) mala len 2 cykly a obe boli s ovuláciou. Teda prvá MS s posunutím o pár dni a druha už neprišla 🤷‍♀️

labela76
3. jan 2021

Ja som brala antikoncepciu cca 2 roky a keď som ju vysadila pol roka som nemala menštruáciu, zhoršila sa mi pleť a tak isto mi začali mastnieť viac vlasy. Tak pred mesiacom som si ju po 3 ročnej pauze nasadila znovu.

linda15
3. jan 2021

Ahoj, ja som vysadila antikoncepciu minulý rok v máji, a cyklus nabehol úplne bez problémov, menštruáciu mam našťastie pravidelnú, pred braním hak nebola. Jedine, co som spozorovala bolo to, že asi 3 mesiace po vysadení sa mi veľmi zhoršila pleť, nikdy som nemala také akné ako teraz, ale už sa to pomaly dáva dokopy a trošku viac mi padali vlasy, ale to je už tiež v podstate v poriadku a inak brala som Mistru. Každá sme iná, každé telo je iné takže u mňa bola takáto skúsenosť.