icon

Vyšetrenie u iného gynekológa – je to možné?

12. dec 2024

Dievčatá potrebujem poradiť, či je možné navštíviť ineho gynekologa ako svojho. Nechcem prejst s kartou. Ci ma iny lekar vyšetrí, spravi kultivácie a poradi ohladom gyn. veci. Ide o to, ze moj gyn. je starši pan uz davno na dôchodku, a je to aj rodinny znamy z muzovej strany. Nemam proti nemu nic, ale zo zdravotného hladiska, mam problem a uz ma 2 x poslal prec, chcela som kultiváciu konkrétnu , kt. zaplatim, neurobil mi ju, bol negativny, a ak ju urobi alebo cokolvek ine, platim mu dvojnásobok toho co inde pýtajú, nie len ja ale vsetci a zavsetko. Mam problem, kt. neviem od augusta doriešiť. Bola som za nim dva krat. Poslal ma prec. Ze mi nic nie je nech si kupim rosalgin a jem biele jogurty. Mam vytoky, zapach po styku a pod. Jednoducho citim, ze nie som ok a urcite mam bacil nejaky. Nechcem nikoho ani nakaziť. Raz som bola v minulosti preliecena na ureo a ine, prosila som ho aby to zopakoval horkotazko teraz, pri preventívne urobil, vysledky su neg. ale bojujem s výrokmi a toto sa spustilo po poslednom styku v lete. Potrebujem kuktivacie alebo Dalmácia alebo nieco atb. ja uz neviem co. Nakoniec mi oznámi ze mam tanku kt. tam nebola v lete. A tlaci uz aj dnes na zmrazovanie za co mam platit 100€, ja ani neviem co to je a ci je to dobra volba zmrazenie. Moja otazka vyšetrí ma iny gynekolog? Vsetko zaplatim. Mate s tym skusenost?

Strana
z2
autor
12. dec 2024

@mk1111111111 😀 ved ja som popisala svoj problem. Mam vytok od leta, u lekara som bola v septembri kvoli tomu, urobil mi obyčajnú kultiváciu kt. vysla neg. ci som bola v saune a v bazene. Ja presne viem co mi je ale on ma nepočúva. V oktobri som tam bola znova , on je lekar tak sa vyjadril, aj ked som mu opísala problem. Nic neurobil. Mam prist v decembri na preventívnu ze mi nic nieje. Teraz som ho dotlacila pri preventívnej kult. aj na ureo a na chlamydie, otvorene bez hanby. Mam vytok, neustále od augusta som mu povedala. Po styku som mala do 10 dni zelený vytok, palenie, zapach. Tieto dva stery mi vyšli teraz neg. ale poviem na plne usta, a sprosto. Na nohavičkach mam denne vytok a zapach a to zdrava zena nema. Povedal mi aby som si kupila rozalgin a biele jogurty. Skoro som ho poslala do teplých krajín. Ze mi nic nie je. Nie je normalne ak od spodu cítite nepohodu, vytoky, a hlavne zapach. Mam to od posledneho styku z augusta takze na 100% viem ze nie je nieco ok. Odvtedy. Zacne mi hovorit o ranke. A pyta 100€…. Za kultiv. som zaplatila do 40€, a tieto dva stery stali teraz okolo 30€…3€ chce za plastovú jednorazovú pomôcku a dalej uz ani nepisem…. ja uz sama neviem co to moze byt ale poriadne mi nezobral ster na nic, neda mi ani krem ani iny, ani tbl na vkladanie , no proste nič. Myom mi prehliadol a nerieši to co mu hovorim. Akoze a začo sa mam hanbit, ze som nakazená? Ved to riesim ci som alebo nie… ale namiesto sterov a preliečenie ma posle do tesca kupit biely jogurt….

autor
12. dec 2024

@mk1111111111 uz som oslovila jednu súkromnú kliniku neďaleko, dufam ze sa tam dostanem a ze to preveria hlbšie. Mne je jedno za peniaze. Chcem iba vyšetriť to co citim a nezdá sa mi. To je vsetko. A potom vam napisem 😅

senan
16. dec 2024

ja sa mozem len pripojit. toto nie je adekvatne spravanie a ked sa ti da prestup. neviem odkial si, no z vlastnej skusenosti by som odporucala pana doktora pavlitu.

Strana
z2