icon

Vysoký prolaktin a přírůstek na váze

ajurka
11. apr 2013

Ahoj všem... Mám vysoký prolaktin v krvi. Je možné, že kvůli tomu jsem přibrala během roku 10 kg? Teď se léčím asi měsíc beru medocriptine. Našel se by se tu někdo kdo také přibral při vysokém prolaktinu? Zajímalo by mě ještě, zda při snížení hormonu opět někdo shodil pár kil? Děkuji moc

Strana
z2
vejavika
15. jún 2013

@ajurka no urcite ti dam vediet,neboj sa raz sa aj my dockame,len sa musime vyzbrojit s obrovskou davkov trpezlivosti.

kandrea
18. jún 2013

ja som sa tiež niekoľko rokov cca 4 liečila na zvýšený prolaktín...dokonca mi našli aj adenóm 5 mm...na kontrolnom vyšetrení sa mi zmenšil na 3mm no pred rokom mal zase 5mm...brala som norprolac a tiež som pri užívaní schudla...mne bolo stále z tých liekov zle a mala som nechutenstvo...lekárka povedala že musím vydržať a brať ich...minulý rok som otehotnela no v 8 tt som potratila...potom som zase začala užívať norprolac a na odporúčanie gynekologa kyselinu listovú...a po 6 mesiacoch som zase otehotnela, norprolac som hneď vysadila, teraz som v 15 tt tak dúfam že všetko bude OK...ten adenóm pravdepodobne stále mám no uvidím po pôrode či náhodou sám nezmizne vraj sa to stáva...už by som tie otrasné lieky nechcela užívať...fuj keď si na nich spomeniem dvíha mi žalúdok...

vejavika
12. okt 2013

@ajurka Tak ta zdravim,tak som v klube 🙂 uz ked som to skoro ani necakala a ako pozeram tak si v polke tehu,ako sa ti dari?

ajurka
autor
12. okt 2013

@vejavika Tak to moc gratuluji... vidíš, že se podařilo... 😵 no já jsem už ve 20. týdnu 🙂)

lucinkaboz
21. sep 2019

@vejavika hii a čo si užívala ☹

Strana
z2