icon

Vysunuté platničky

orlica76
18. dec 2017

Ahojte, mam vysunute platnicky a chcela by som poradit, co Vam pomohlo pri tomto probleme. (ake lieky, ake cvicenie, aka operacia, mozno masaze....atd.)
Vopred dakujem za Vase rady a skusenosti 👍

Strana
z6
katusskaa
28. apr 2023

ahojte, mam vysunute platnicky v lumbalnej aj hrudnej chrbtici. bolest mi vystreluje do laveho boku, niekedy az do brucha resp pod rebro. lekari sa tvaria ze to moze byt aj od platnicky. moze?

bibiacik
28. apr 2023

@katusskaa ano moze . s chrbticou je tazko to strielat vsade bolest. Krcna ,hrudna aj driekova maju svoje miesta kam vystreluju. Pokial to neni moc vysunute treba cvicit .

katarinkacat
13. sep 2023

@jankajanka111 34 podľa vás je starý človek? Véd problémy s platnickami v 30ke to nie je normálne zbytočný pokazený život a vy jej ešte poviete ze nie je mladá?

katarinkacat
13. sep 2023

@katustek pri sekcii? Véd to nie je pôrod.

katustek
14. sep 2023

@katarinkacat ??? To čo je za tupý koment? 🙈 máte problém s chrbticou či načo ste prišli komentovať?

timka6
17. máj 2024

@juliet86 ahoj, prosim ta, chcem sa ta spýtať ohľadne tých vysunutým platničiek v hrudnej chrbtici. Možem ti napísať ?

monicka92
28. aug 2024

@marttina333 ahoj prosím vás mám asi podobný problém ako vy ste mali. Mám vytlačenú a odlomenu platnicku L5 a chytá mi to nervové korene. Prosím vás už 5 týždeň iba ležím a cvičím. Ako vám to dopadlo? Prestali tie bolesti?

marttina333
31. aug 2024

@monicka92 dobry den ano po urcitom case to preslo, uzivala som Bkomplex a cvicila Sm system a DNS , tlak na nervy na nohe presli, je to uz 2roky ale stale cvicit musim inak znova pocitujem na nohe ale uz omnoho menej

jamajka8888
4. okt 2024

@katustek ahoj Katka prosím ta ako sa to dalo u teba dokopy po tej operácii ja mam presne tyzden od operácie tiez syndróm cauda a teda cela panva strpnuta a aj noha ....dalo sa ti to do poriadku?

snowflakenel
4. okt 2024

Ozon,,cvicenie

snowflakenel
4. okt 2024

@monicka92 ja mam toez platnocku vytecenu. Ulomok mi tlacil na narv. Mam.strpmiti nohu. Rok som ju vlacila.za.sebou,,plus bolesti. Pomohol len klud a ked sa to ukkudnilo,,tak kvalitna rehabilitacia a neurolog. Teraz sem tam citom bolest pri namahe. Ale mimimalne. Zvladla.som aj tehotenstvo.

Strana
z6