Vysunuté platničky
Ahojte, mam vysunute platnicky a chcela by som poradit, co Vam pomohlo pri tomto probleme. (ake lieky, ake cvicenie, aka operacia, mozno masaze....atd.)
Vopred dakujem za Vase rady a skusenosti 👍
@jankajanka111 34 podľa vás je starý človek? Véd problémy s platnickami v 30ke to nie je normálne zbytočný pokazený život a vy jej ešte poviete ze nie je mladá?
@katustek pri sekcii? Véd to nie je pôrod.
@katarinkacat ??? To čo je za tupý koment? 🙈 máte problém s chrbticou či načo ste prišli komentovať?
@marttina333 ahoj prosím vás mám asi podobný problém ako vy ste mali. Mám vytlačenú a odlomenu platnicku L5 a chytá mi to nervové korene. Prosím vás už 5 týždeň iba ležím a cvičím. Ako vám to dopadlo? Prestali tie bolesti?
@monicka92 dobry den ano po urcitom case to preslo, uzivala som Bkomplex a cvicila Sm system a DNS , tlak na nervy na nohe presli, je to uz 2roky ale stale cvicit musim inak znova pocitujem na nohe ale uz omnoho menej
@katustek ahoj Katka prosím ta ako sa to dalo u teba dokopy po tej operácii ja mam presne tyzden od operácie tiez syndróm cauda a teda cela panva strpnuta a aj noha ....dalo sa ti to do poriadku?
Ozon,,cvicenie
@monicka92 ja mam toez platnocku vytecenu. Ulomok mi tlacil na narv. Mam.strpmiti nohu. Rok som ju vlacila.za.sebou,,plus bolesti. Pomohol len klud a ked sa to ukkudnilo,,tak kvalitna rehabilitacia a neurolog. Teraz sem tam citom bolest pri namahe. Ale mimimalne. Zvladla.som aj tehotenstvo.

ahojte, mam vysunute platnicky v lumbalnej aj hrudnej chrbtici. bolest mi vystreluje do laveho boku, niekedy az do brucha resp pod rebro. lekari sa tvaria ze to moze byt aj od platnicky. moze?