Výtok a bolesť krčka
Ahojte,
ma niekto podobný problém ako ja? Uz asi dva roky v kuse mám žltý až zelený výtok, niekoľkokrát som bola u gyn. Predpísaný macmiror, lomexin, rosalgin a nic. Nic mi nepomáha a nikto nevie ani prečo mám také problémy keďže som vraj na to ešte mladá (20). K tomu všetkému ma boli krčok pri pohlavnom styku (dodám že zápal krčka nemám, bola som na výtere). Sexuálnych partnerov nestriedam. Mám jedného a stáleho. Máte prosím nejaké rady? Ďakujem❤️.
čo probiotika, uzivas pravidelne?
a partner ma teba jednu a stalu partnerku?
Zial poradit neporadim, ale vytok mam cca. od 16-tich stale, bez intimky ani nemozem byt. Vsetky vysledky mam vzdy v poriadku, skusala som vyradit rozne potraviny, vitaminy, prirodne aj neprirodne alternativy...NIC nepomaha. Riesila som to uz s troma roznymi gynekologmi, az mi moj aktualny povedal, ze zial niektore zeny to tak maju, ze nie som prva ani posledna jeho pacientka, ktora si s tym nevie rady a ani on, ako odbornik nevie uz nic ine okrem vyssie spomenuteho poradit.
K tej bolesti sa ale zial neviem vyjadrit, s tym chvalabohu problem nemam 🤞.
Posli urologovi aj partnera, na poriadne vyšetrenie.
Nech si dá urobiť stery aj on a povie aj dôvod prečo žiada, že partnerka ma problémy..
Máš urobene aj rozšírené stery z krčka maternice na chlamýdie, mykoplazmy a ureaplazmy, či náhodou to nie je príčina?
No a ten partner nestrieda?
Nie nestrieda ma, som jeho prvá. Robila mi aj test na PH, vyšlo mi že ju mám o trochu viac kyslú a aj výter na chlamýdie, ktoré boli negatívne.
Tak partner smer urológ, môže niečo mať, čo tebe spôsobuje tieto patalie. Ani o tom nemusí vedieť.
Nepoteším ťa. Ja som sa s týmto natrápila 5 rokov. U dr som bola varená pečená. Vystriedala som 4. Nikto na nič neprešiel. Brala som všetko možné. Čípky, maste, probiotiká. Od lekára, voľnopredajné. Liečila som sa aj na imunológií. Cytológia stále v poriadku a mňa to extrémne bolelo a po stere som krvácala 2 dni. Časom sa mi spravila v maternici adenomyóza - neviem či to nejako súviselo. Ale nakoniec som si dala vybrať maternicu - na vlastnú žiadosť, ale tým že bola zväčšená vplyvom tej adenomyózy mi ju vybrali. Len ja som už o dosť staršia. Tak držím palce, nech sa ti to upraví. Skús veľa probiotík. Mne na jeden čas zabral aj candivac. Zmizli aj bolesti ked som ho brala.
Klude napíšte ip poradila by som vám nejakú liečbu

Ešte dodám, že hygienu dodržiavam.