icon

Výtok bez menštruácie: Je to normálne?

Dobrý deň! Chcela by som sa uistiť či je táto vec normálna alebo by som mala zájsť k doktorovi? Pár mesiacov dozadu som dosiahla vek 14 rokov. Výtok mám každý deň už asi rok, rok a pól, neviem presne. Menzes som ešte nedostala, prsia tiež skoro nemám žiadne ale ochlpenie už mám všade.Ak by mi niekto vedel poradiť, bola by som veľmi vďačná.

balerina2025
•
5. jan 2025

mama ti co na to povedala?

sisska96
•
5. jan 2025

Aký výtok? Priesvitný, biely, zelený, hnedý? Smradlavy, bez pachu? Hustý, riedky?

basulaak
•
5. jan 2025

@bernadettnovakova ja som na tom bola ako ty. Tiez malicke prsia a ochlpenie bolo. Menstruacia mi prisla prvykrat v 15,5 roku. Takze este vyckaj. Blizis sa tam. 👍

ronie338
•
5. jan 2025

Ja som mala ako ty a potom som dostala pred 15 narodeninami a mam pravidelnú každý mesiac. Do 17tixh je normálne keď nemáš. Ak sa ti nezdá povedz mame a choďte na gynekológia.

bernadettnovakova
autor
•
5. jan 2025

@sisska96 Kedy ako, ale väčšinou ho mám priesvitný, no zelený a hnedý ho nemám vôbec... Smradľavý výtok tiež nemám a niekedy je hustejší, niekedy riedší takže presne povedať neviem.

bernadettnovakova
autor
•
5. jan 2025

@ronie338 Na gynekológiu podľa mňa ešte mám čas.Keďže som chudšej postavy a tým pádom aj menej kíl na svoj vek, sa dá čakať že ho dostanem neskôr.

sisska96
•
5. jan 2025

@bernadettnovakova Tak podľa mňa je to normálna vec. Dospievaš a pracujú hormóny. Pravdepodobne čoskoro dostaneeš aj menzes

mantilka
•
10. jan 2025

Autorka, to je tvoje meno? Bernadett Nováková? Ak ako zmeň si ho...takéto témy netreba písať pod vlastným menom

mantilka
•
10. jan 2025

Dá sa písať anonymne, keď zasketnes pri písaní témy, že nechceš zverejniť meno.