Výtok z bradavky: Máte podobnú skúsenosť?
Ahojte, pri stlačení prsníka mi z bradavky vychádza malá kvapka čierneho respektíve zeleného výtoku. Nezapacha to, samovoľne netečie a stlačenie musi byť silnejšie.. iba z ľavej strany.. u lekára som uz bola a na sone nevidela nič okrem malej 2mm cysty, ktora podľa lekárky toto spôsobovať nemôže.. dali mi kontrolu o 3 mesiace a ináč nič.. som z toho trochu nervózna, nakoľko vytok sa objavuje dalej a bojim sa co by to mohlo byt.. nemate niekto podobnú skúsenosť? myslela som ze to este dovysetruju ale nechali to tak 🤷
@brcanaa tiez sa priklanam ku sukromnikovi. vytok urcite normalny nie je. ani na mamograf ta neposlal? ( nechcem strasit, no sono tiez nie je az tak jasna zobrazovacia metoda). drzim palce. urcite bude dobre ale zit v strachu sa neoplati :(
V prvom rade chod k lekárov k súkromnikovy pokiaľ nevieš čo to môže byť.
ďakujem za názory.. ako myslíte k súkromíkovi 🤷 moja lekárka je súkromná.. povedala, ze si to nemam stláčať a ze je to podla nej nič 🤷 ze na mamalnu poradnu sa posielaju naozaj onko pripady.. s tym ze mi nevzala ani krv a na mamograf ma neposlala tiez, hoci by som sla.. ze tam sa posiela po 40tke 🤷 tak mi to pride trosku odflalnute.. neviem co myslite pod pojmom súkromnik..
@brcanaa ja by som to určite riešila ďalej a ku tej akože doktorke by som už ani nevkročila.

Však môžeš ísť aj do sukromného centra kde zaplatiš pre pokoj. Nevieš čo to celkom je a čím skôr tým lepšie.Mohla TI aj ta cysta prasknuť preto tak vyteka.Chod prosím ťa čím skôr aj zaplať pre pokoj.Vždy lepšie skôr ako neskoro. Tak čakať 3 mesiac ja by som sa na tvojom mieste bala.Nečakaj obetuj peniaze za priamu platbu ťa vezmu hned.