icon

Výživové doplnky pri perimenopauze v 37 rokoch

veverkaa2
13. mar 2025

Dobrý deň milé žienky, prosím mohli by ste mi poradiť z výberom vhodného produktu pri perimenopauze od 37 rokov ? Zatiaľ ešte mávam menštruáciu no predĺžený cyklus (viac ako 40 dní). Menopauzu mi potvrdil test. Posledné krámy som mala od 21.2. 4 dni, ďalšie mi vychádzajú až na 11.4. podľa kalendára. Vo februári hnedý výtok, občas s krvou, taký mám aj teraz ( plodná fáza mi začína 20.3.).

Mávam návaly tepla a zimy, problémy zo sústredením občas, nervozita, poruchy spánku občasné ( Mám CPAP prístroj na liečbu spánkoveho hypopnoe). Zmeny nálad počas dňa, nočné potenie no nie každú noc, aj v noci mi býva zima aj pod paplonom, zvýšené potenie ( niekedy si sama sebe smrdim hoci pre okolie voniam). Objavujú sa mi častejšie bolesti hlavy.

Zatiaľ som si našla čaj Leros Pokojná Menopauza no hľadám aj nejaký výživy doplnok vhodný pre môj vek, čo som zbežne pozrela na internete iba od veku +45 rokov. Čo prosím užívate? Čo Vám pomohlo ?

stellarstar
13. mar 2025

Treba skúšať co ti sadne, úprimne ja som vyskúšala 3 ci 4 produkty a nula bodov
Môžeš aj tie prípravky kde je 45+ kľudne užívať

veverkaa2
autor
13. mar 2025

@stellarstar ďakujem za odpoveď

stellarstar
13. mar 2025

@veverkaa2 pridala som ta do sk menopauza mas v sprave pozvanie. V Sk sa o tom dosť dočítaš

veverkaa2
autor
13. mar 2025

@stellarstar už som potvrdila. Vďaka

sara07
13. mar 2025

mne najviac sadol feminus , hlavne návaly tepla upravil

angelinja
13. mar 2025

@stellarstar aj mna prosim

veverkaa2
autor
13. mar 2025

@sara07 ďakujem

stellarstar
13. mar 2025

@angelinja ty si už clenom

cukroska
13. mar 2025

@veverkaa2 Mne nezabrali žiadne na prírodnej báze ,vyhodila som zato kopec peňazí a nič..Musela som hormonálnu liečbu a teraz som mala ajurvédske.Neviem či pomohli (asi áno) návaly som nemala celú zimu .Teda aspoň nie nočné a také čoby som nezvládla.Neobjrdnala som si ich a ako neberiem opäť návaly začali. Teraz neviem či tým, že oteplilo,alebo tým, že neberiem lieky.

veverkaa2
autor
14. mar 2025

@cukroska ďakujem za príspevok. Prosím čo užívate dajú sa kúpiť aj bez predpisu lekára? Môžete mi napísať konkrétny názov ( môžete aj do IP).

cukroska
14. mar 2025

@veverkaa2 https://www.planetayurveda.sk/shatavari/?gad_so... Tabletky Shatavari .Brala som a bolo to oveľa lepšie.Návaly som nemala. Musím si ich objednať zas ,lebo teraz mi došli a skúsila som bez a návaly začali opäť.

cukroska
14. mar 2025

@veverkaa2 Ale nenechajte sa odradiť ,nezaoberali hneď až po mesiaci.

veverkaa2
autor
14. mar 2025

@cukroska ďakujem

sisic1907
23. mar 2025

@stellarstar pridate aj mna prosim