Zabudnutá vatička po zavedení telieska: Ako postupovať?
Ahojte baby potrebujem poradiť. Včera som si bola založiť teliesko ako mi ho dr. Zavádzal tak som krvácala tak ma
s vatičkami prešetroval.. a asi mi tam dnu tu vatičku nahal počula som ako pani sestričke hovorí že vybral som tu poslednú vatičku??? A ja že to fakt ste mi ju tam nahali a pani sestrička má uistila že nie že ju vybral že je všetko v poriadku potom mi robil sono, na sone by určite videl že mi tam dačo nahal ? Či nie ? Od včera mám taký strach že čo keď tam niečo naozaj nahal . Tak som sa ponáhľala domou k malému že až doma mi to došlo .
@jasminkaj neviem či len vonkajšok. keďže ja som menzes nemala az potom som začala krvácať.
No ja som z vchodu a pokiaľ viem sa u nás používa zochabil ale nahal isto nikde nie
Nestresuj. Ak by ti ju tam “nahal”, tak by si coskoro mala bolesti- ako menstruacne. Vtedy chod, vybere ti ju. Ako? Tak ako ju tam dal, tak ju aj vyberie. Kamoske sa stalo, ze v nej zostal kusok tamponu (pouziva tie s aplikatorom, tie su vraj takej inej konzistencie ako OB napriklad). A ze ju bolelo brucho ako menstruacne bolesti, tak isla k dr., na sone zistil, ze tam nieco ma a vybral jej to. Ale je to zivot ohrozujuci stav (otrava krvi), takze ak budu bolesti, chod. Ale urcite ti to vybral ked ti robil sono a nic nevidel, neboj 😊
Nie, nehovoríme na východe nahal. Je to nechutne slovo a nikto v mojom okolí to nepoužíva. A videl by na sone určite, ze tam niečo nechal. Možno len pocit máš taký, lebo si počula ich rozhovor. To by si asi necítila, keby to tam nechal, ak šlo o malý kúsok.
Tampony pri menstruacii pouzivas?
ja sa pri výraze "nahať" osypávam koprivkou, pretože ho používa Huliak
@trgypadl nie
Ale vyskusat to mozes 😉umy si ruky a skus pohladat

Ty máš strach len kvôli tomu, že sa doktor pýtal sestričky? Neviem síce ako to funguje u gynekológa, ale predpokladám že systém podobný. Keď robia gynekologické operacie, počítajú tampóny, aby sa nestalo, že sa niekde nejaký "stratí". Potom musia hľadať, aby sedel počet. Čiže možno preto sa pýtal sestry, ona pravdepodobne tie tampóny spočítané mala a vedela, že žiaden nechýba.