Začala som krvácať na 19. deň cyklu, čo robiť?
Ahojte ženy
Mám 30 nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo. A som v cudzine. Vždy mám pravidelný menzes na 28den. Kto.
Trvá vždy 6 dní. Cca
Teraz som mala dosť intenzívny sex s priateľom posledne dva týždne. Priznávam každý deň aj dva trikrát.
Nejak sme si chýbali dlhšie som sex nemala.
Tehotná ale nie som.
Začala som dnes mať na 19.den bolesti podbruška a krvácanie ako spinenie krv proste na papieri. Nie je to zatiaľ nič strašidelné ale bolieva ma brucho dole akoby som mala menzes. Nechápem to. Nikdy v živote sa mi nestalo aby som dostala na 19ty deň menzes. Nechápem to vôbec. Vždy som dostala Max na 25den alebo tak. Nejem žiadne lieky, nemám stres nič. Proste nechápem. Strašné sa bojím či to nie je prasknute niečo myom.alebo niečo alebo horšie..alebo nedajbože niečo horšie. Som v hroznom strese úplne sa trasiem lebo som v cudzine a nerada by som tu chodila po doktoroch. Bojím sa moc

no neviem nezda sa mi to baby, mam silne krvacanie, ako pri mega riadnom menzese krvacajucom.
a uz treti den takto. mam migrenu tiez a bolieva ma podbrusie, tak ze si musim davat novalginy. tecie zo mna doslova krv