icon

Záhadné zmiznutie príznakov zápalu močového mechúra po horúčke

18. okt 2025

Stalo sa mi niečo čudné. Mala som skoro dva mesiace akoby zápal močového mechúra. Aj keď vyšetrenie krv, moč, sono negat.dostala som Biseptol (neviem načo). Gyn.ok. Chodila som na wc každú polhodinu, hodinu max. Nepomohli čaje, babské rady, homeopatia, proste nič. Bezradná som bola. Potom som dostala kovid, horúčka hneď 39'C. Hneď v ten deň ako som dostala horúčku, urologické problémy zmizli ako keby som ich nikdy nemala. Nič som neužívala. Čím to mohlo byť? Veľmi zaujímavé. Inak uro problémy som nikdy v živote nemala. Len tentokrát.

autor
18. okt 2025

@anonym_autor psychika v tom určite nebola

anonym_67e11a
18. okt 2025

Ja to mavam pravidelne. Mam poklesnutu maternicu a tlaci mi na mocovy mechur. Ked to vyeskaluje, mam tlak v podbrusku, caste mocenie, pocit diskomfortu dole. Okrem ineho som brala betmigu na hyperaktivny mocovy mechur. Odporucam spravit cystoskopiu.

rude_baby
18. okt 2025

Môj chlap mal strašne kurie oká na nohách, ale hrozne 🤦potom dostal covid a nohy mal zrazu čisté. Záhada, nenormálna 🙈😂ja by som fakt neverila, keby som to nevidela ..

viestta
18. okt 2025

Pri teplote telo zabojovala s infekciu, aj s tym covidovym virusom a popritom vyriesilo aj chronicky problem v mocaku. Ziadna zahada

autor
18. okt 2025
@viestta

Pri teplote telo zabojovala s infekciu, aj s tym covidovym virusom a popritom vyriesilo aj chronicky problem v mocaku. Ziadna zahada

@viestta ale ja som nemala infekciu. Všetky vyšetrenia negatívne (3x)Len ten nutkavý pocit, bolesť. Ani psychika v tom nebola

anonym_607b77
18. okt 2025
@anonym_autor

@viestta ale ja som nemala infekciu. Všetky vyšetrenia negatívne (3x)Len ten nutkavý pocit, bolesť. Ani psychika v tom nebola

@anonym_autor intersticiálna cystitída

adri266
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A ako vies, ze v tom nebola psychika?

Dcera mala problemy s castym mocenim kvoli skolioze napriklad, tlacila jej chrbtica na organy. Mozno si tam mala cystu alebo nieco ine.

anonym_78292d
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mala si v tele zápal na ktorý telo reagovalo prehriatím (horúčkou), to zabilo infekcie, vírusy... v tele. Preto sa neodporúča pri teplotách do 40 stupňov užívať antibiotiká, zastavujú samoliečbu tela, horúčka lieči.