Zákrok na odstránenie inkontencie
Ahojte baby, ktora mate skusenost zo slabou inkotenciiiou a jej naslednym laparoskopickym odstranenim? Ake mate skusenosti, nasla som kliniku v kosiciach ktora to vykonava, len či to nesu zbytočne vyhodene peniaze.
Mam za sebou 3 porod posledne 2 sekcie prvy prirodzeny, po nom hned mi zacal unikať moč trva to doteraz skusala som tabletky, ktore mi lekar dal, cvicit zlepsilo sa to o trosku , chcela hy som vyhnuť operacii preto by som rada skusila inu metodu ako to vyliečiť. Pripadne viete ma obratiť na stranku kde Vam pomohli ? Dakujem
@adelkaa159 tak jedine cvicenim. Hlavne to je beh na dlhe trate, ako s chudnutim. Ak sa ti to po cviceni zlepsilo, tak proste pokracuj kym to nebude uplne super.
@adelkaa159 tak treba bud navysovat mnozstvo cvikov, alebo skusit aj nejake ine cviky...mne napriklad pomohlo po porode velmi, ze som proste pocas cikania vzdy sa snazila nachvilu zastavit moc :D akoze znie to asi divne, ale proste ako som cikala, tak som tie svaly cvicila tym ze som sa snazila necikat...a teraz uz v pohode..a to ti poviem ze tesne po porode to bol masaker teda :D
@katulastraka za 5 rokov som skusala vsetko proste neide to musim to skusit riesit iak, nechcem chodit dinekonecna z vložkami
@adelkaa159 choď k obvodnej lekarke alebo na gynekologiu a vypytaj si výmenný lístok na urologiu.
Tento problém rieši urológ, bez urážky, ale dievčatá ti radia sprostosti...

Myslíš inkontinenciu asi nie?