icon

Zaľahnutie ucha u 14 ročnej dcéry

srdiecko12345
8. jan 2018

Dcéra 14 rokov si čistila ucho a od vtedy má v ňom zaľahnuté. Asi piaty deň. Skúšali sme Burov no nepomáha. Poradíte niečo?

janinah
8. jan 2018

orl lekár,zatlačila si maz na bubienok a potrebuje to odborný zásah

didush27
9. jan 2018

Treba ist na ORL, spravia jej vyplach

88patka88
9. jan 2018

Presne ako píšu dievčatá vyššie ORL ja chodím s dcérou každé cca. 2 mesiace s jedným uchom na výplach...

gretocka
9. jan 2018

orl.... zalezitost 2 minut v ambulancii... vyplachnu a bude zas dobre.... ja si to aj doma preplachujem prudom sprchy ked sa mi nahodou podari zalahnut si ho ....

makica
9. jan 2018

Ja do budúcna odporúčam Aliamare nosový a ušný roztok - synovi doktorka doporučila do nosa. A až keď som ho kúpila, zistila som že sa može použiť aj do ucha. Má dosť silný vstrek, ale mne pomáha podobne ako výplach, vyskúšala som ho, lebo aj ja som mala opakujúce problémy so zaľahnutím v jednom uchu. Teraz si občas vyčistím ucho s roztokom a nemám ťažkosti. Takisto aj synovi občas vypláchnem.

silvinkakrajcirova
9. jan 2018

Presne to isté sa mi stalo išla som s tým k doktorke orl a preplachla mi ucho. Bezbolestne a pomohlo hneď 🙂

sandral
9. jan 2018

Mala som niečo podobné, pomohol mi Aurecon sprej.

mamartinka
10. jan 2018

@makica prosimta to je na predpis ci?Kolko stoji a ako je to velke.
@gretocka to normal len sprchou vodu do ucha ci ako?

gretocka
10. jan 2018

@mamartinka ano nastavim si taky ten silny prud a precisti mi to ked uz inak neviem.... pri troch detoch nemam cas chodit vysedavat na usne.... ked som tam vtedy raz bola, tak mi doktorka povedala, zemam uzsi zvukovod, a ze sa mi to bude pravdepodobne zapchavat castejsie....

makica
14. jan 2018

@mamartinka nie je to na predpis,balenie 100ml okolo 10€ som zaplatila.

maciatkolulu
14. jan 2018

Za mna vynikajuco pomahaju usne sviecky. Ale ja kupujem v madarsku ich vyrobky a je to perfektne,maju kamilkove,tea tree oil a levandulove,ja som mala.velke problemy,nadmerna tvorba mazu a od kedy pouzivam sviecky,tak problemy ziadne. A to co to vytiahne,fuuuju😉 ale tie co som kupila na sk boli na nic.