Zaľahnutie ucha u 14 ročnej dcéry
Dcéra 14 rokov si čistila ucho a od vtedy má v ňom zaľahnuté. Asi piaty deň. Skúšali sme Burov no nepomáha. Poradíte niečo?
Treba ist na ORL, spravia jej vyplach
Presne ako píšu dievčatá vyššie ORL ja chodím s dcérou každé cca. 2 mesiace s jedným uchom na výplach...
orl.... zalezitost 2 minut v ambulancii... vyplachnu a bude zas dobre.... ja si to aj doma preplachujem prudom sprchy ked sa mi nahodou podari zalahnut si ho ....
Ja do budúcna odporúčam Aliamare nosový a ušný roztok - synovi doktorka doporučila do nosa. A až keď som ho kúpila, zistila som že sa može použiť aj do ucha. Má dosť silný vstrek, ale mne pomáha podobne ako výplach, vyskúšala som ho, lebo aj ja som mala opakujúce problémy so zaľahnutím v jednom uchu. Teraz si občas vyčistím ucho s roztokom a nemám ťažkosti. Takisto aj synovi občas vypláchnem.
Presne to isté sa mi stalo išla som s tým k doktorke orl a preplachla mi ucho. Bezbolestne a pomohlo hneď 🙂
Mala som niečo podobné, pomohol mi Aurecon sprej.
@mamartinka ano nastavim si taky ten silny prud a precisti mi to ked uz inak neviem.... pri troch detoch nemam cas chodit vysedavat na usne.... ked som tam vtedy raz bola, tak mi doktorka povedala, zemam uzsi zvukovod, a ze sa mi to bude pravdepodobne zapchavat castejsie....
@mamartinka nie je to na predpis,balenie 100ml okolo 10€ som zaplatila.
Za mna vynikajuco pomahaju usne sviecky. Ale ja kupujem v madarsku ich vyrobky a je to perfektne,maju kamilkove,tea tree oil a levandulove,ja som mala.velke problemy,nadmerna tvorba mazu a od kedy pouzivam sviecky,tak problemy ziadne. A to co to vytiahne,fuuuju😉 ale tie co som kupila na sk boli na nic.

orl lekár,zatlačila si maz na bubienok a potrebuje to odborný zásah