Zápach z pošvy
Dobrý deň ženy, idem tu trošku s nie typickou otázkou a o radu o pomoc pretože po XYoch vyšetrení odberov gynekológa a odpovedi že všetko je tammdolu v poriadku žiadne mykózy a podobne sú tam neni ani nikdy neboli PH je vyrovnané ..ze som zdravá A vzhľadom na to že momentálne nemám sexuálneho partnera uz viac ako pol roka , nerozumiem prečo Vždycky po hygiene ci po zobudení sa rano stále cítim smrad tam dole. , nie je to smrad taký že cítiť ako pod ( Že to cíti okolie ) ake ja to cítim keď idem na záchod Alebo s nohavičiek … neviem či mal niekto s týmto už skúsenosti alebo nejaká žena mi vie poradiť pretože už neviem kam a čo. Poprosím vás odpisovať mi normálne ďakujem za každú radu a pomoc.
@eva112014 No nic, aspon som pobavila par zien 🤭😅😂. Niekedy mam pocit, akoby sa zenam ich vlastne telo hnusilo, sprchuju sa x-krat za den, sex bez predchadzajucej sprchy by nedali. Keby si muzi robili taketo starosti 😂😂😂, este som nevidela temu, ze by sa muzi trapili nad tym, ze im smrdi 😂😂😂..ved ked sa clovek pravidelne sprchuje (ja 1 alebo 2x denne, pipinu len cistou vodou), tam nemoze byt pre druheho odpudivy (moze, ak si nesadli "chemicky"). Je vymysleny cely produktovy rad pre intimnu hygienu: gely, capiky, prepralochovacie roztoky, deodoranty, bylinkove vlozky 🤯...a pritom vagina/penis ma svoj specificky jemny odor, ktory opacnemu pohlaviu vonia (teda ja to poznam takto 🤷♀️)
@mama4444 probiotiká určené na gynekologické problémy sú napr. Gynimun.
@dadis chapem, nechodis sem pre negativnu spatnu vazbu, ale pre uznanie, ako si nad vecou, vsetko zvladas a vsetko vies. Ale je to len poza a v realnom zivote si zrejme zufalka, ktora si sem chodi zachranovat ego tym, ze sa tu snad najdu vacsie zufalky, ktore uveria tvojej poze a podporia tvoje zlomene ego obdivom aka si super a aku mas super postavu. Samozrejme nic nie je dokonale a tvojou nedokonalostou je, ze si ocuchavas pipinu a este ti to aj voni. Ale pri tolkej dokonalosti sa to snad strati 👎
Nemusis reagovat, viem, ze ti to je akoze jedno, preto sem urcite chodis...
@martin36 Dakujem za dokladnu analyzu a spatnu vazbu. Na to, ze si myslim, ze som dokonala, si prisiel na zaklade toho, ze si onuchavam gatky? Ako ta toto moze nahnevat? 😅 Ved tym nikoho neohrozujem, nikomu tym neublizujem. Ci tak vseobecne co tu na MK pisem? Lebo ja tvoj nick vidim prvykrat. Ukludnim ta, dokonala zdaleka nie som a ani moj zivot, uprimne tu na fore opakovane priznavam rozvod, vazne chore dieta, ze som zila v najme s detmi, ze moj rozvod trval roky, aj to ego som mala po nevere zlomene, aj zufala som bola niekolkokrat v zivote. Verim v Boha, a preto je mi luto, ze moju pokoru nie je viac vidiet, i ked sa ju snazim zit.
skus rosalgin vyplachy na intimnu hygienu 🙂
@dadis na zaklade tvojich vyjadreni a bud sa tvaris nad vecou, alebo zo seba robis utrpitelku proste z extremu do extremu. To ze si sa rozviedla ti znicilo dokonaly zivot? Alebo to ze si zla v najme? No strasne nikto iny okrem teba taketo utrapy nezezil.
Z tvojich vyjadreni nemam pocit, ze veris v boha, alebo ak tak nejakehe svojho, ale s krestanstvom to asi nebude mat nic spolocne...

@dadis Jaaaaj, tak dobre som sa zasmiala. 🤣🤣🤣