Zápachajúce výtoky po konizácii
ahojte, prosim o radu tie ktore boli na konizacii krčka maternice.. bola som pred mesiacom a pol, v podstate vsetko prebehlo bez problemov, nejake obdobie som krvácala ale potom uz vsetko ok, jedine ze mam výtoky - nie silne, ale zapachajuce … pripomina mi to to co som raz mala ked som mala bakteriálnu vaginozu … lenze teraz som s nikym nespala uz mesiac a pol teda od operácie, tak nechapem ci kvoli operácii tam mozem mat nejaku vaginozu alebo co .. vysledky som mala dobre z histológie takze doktor ma dal na prehliadku az o 3 mesiace … neviem ci volat a ist s tym za nim alebo su taketo zapachajuce výtoky este mesiac a pol po operácii ok … dakujem za kazdu radu
@anonym_autor zavolala by som svojmu lekárovi
Ja by som minimalne zavolala
Podla mna by nejaky extra smradlavy vytok nemal byt
Ten krcok sa hoji aj 6t a nejake vytoky su v norme skoro ako po porode.infekciu mozes dostat napriklad aj z kupania.ak si dobre pamatam.aj kupat vo vani sa neodporucalo.napriklaf
Ja som bola na konizacii zaciatkom oktobra, uz mam druhu ms odvtedy. A tiez mam skaredy vytok, nezapacha sice, ale ma skaredu farbu, taku zltu. Ine problemy nemam, uz som bola aj na kontrole, krcok je zahojeny a k vytoku nepovedal dr nic. Akurat, ze z histologie mi vysli zmeny aj z kyretu maternice, cize ma caka hysterektomia ☹️
@anonym_autor bakterialna vaginoza je casto sposobena premnozenymi crevnymi bakteriami, ktore su inak sucastou mikroflory. Moze ju dostat aj panna. Ja by som sla k dr.
@anonym_autor ja som mala toto presne a potom mi dala dáke čapiky na vkladanie mala som tam dakeho bacila. Inak čudujem sa že až po 3 mesiacoch kontrola ja som chodila skoro každé 2 týždne dosť dlho.

Rana sa hojí aj ja som to mala, bola som u gyn, vyš ma a všetko ok. Prešlo to ptm