icon

Zápal 6 mesiacov po sekcii

anna393
13. aug 2022

Ahojte zienky. Prisla som si po radu aj info. Som pol roka po planovanej sekcii MC som mala 4x ten posledny bola katastrofa silny bolesti ktore som nikdy nemala. Predvcerom o 15:00 som dostala neskutocne krce v podbrusku dost podobne kontrakciam dala som si od bolesti tabletku preslo v noci zase tabletka preslo skoro rano som sla k svojmu obvodnemu pretoze gyn.v ten den neordinoval v moci nebolo nic crp ukazalo 77 nasadil mi amoksiklav 12hod. Poobede neskutocne bolesti tak sme sli na pohotovost na gyn. Pan primar mi urobil ultrazvuk skontroloval ma vzali mi krv nakoniec som mala crp az 133 a povedal mi ze mam zapal vajecnikov a mala som ich vysoko musel rukou mi tlacit brucho aby ich vobec videl na ultrazvuku ze aj na krcku videl zapal dal mi tiez antb.amoksiklav brat dalej ale kazdych 8hod od bolesti flector ktory je aj na zapaly a cipok macmiror ktory som brala cele tehotenstvo kvoli kvasinkam asi sa ho nestrasiem 🙄dnes je to uz ovela lepsie a moja otazjka mala niektora z vas takyto problem vratilo sa vam to? Pretoze mi vravel aby som 3 mesiace si kontrolovala menstruaciu ked budem mat stale take silne tak budu musiet urobit laparoskopicku operaciu alebo co vam pomahalo ze ste ich nemali take silne? Dakujem kraasbe 😊