Zápal močového mechúra - príznaky a skúsenosti
Ahojte mali ste už taký problém že pálenie pri močení týždeň bolesti a bolesť krížov no moc je ok aj crp ,ešte moc bol poslaný do labaku.Nigdy som nemala taký to problém teraz prví krát,máte s týmto skúsenosti?Bolesť ináč nemám len na konci močenia
moze byt, u kazdeho sa to prejavuje inak. ale teda ja som mala zakazdym zvysene crp aj ked bol moc ok.
Ahoj ja mám väčšinou bolesť brucha a krížov, nikdy nemám pálenie ani rezanie. Crp mám vždy nízke ale kultivácia stále ukáže buď baktérie krv a bielkoviny
Ahoj ja mám väčšinou bolesť brucha a krížov, nikdy nemám pálenie ani rezanie. Crp mám vždy nízke ale kultivácia stále ukáže buď baktérie krv a bielkoviny
@anonym_7c0aba tak mne ukázalo baktérie nejaké
@anonym_7c0aba tak mne ukázalo baktérie nejaké
@kavicka12 skóre uzdravenie, ten mocak je na nervy
Ahojte beriem ATB bolesť pri močení hneď ustúpila no odkedy som mala problémy s močením tak som mala aj bolesti krížov no každým dňom sa to zhoršuje ,nemozem sa zohnúť pri dvyhani mám bolesti slabosť nevládzem pre kríze ani pozametať ,je to normálne pri zápale moč.mechura?
@kavicka12 treba ti antibiotika a vela pit. Hlavne urologicke, rumancekove caje a vela vody, cele to splachnut von.
@zara3 ATB som už dobrala ,no tá bolesť je už neznesiteľná aj v sede ľahu ,nikdy ma kríže neboleli strašne ma to obmedzuje s močením už problém nemám tak nechápem Ibalgin zaberie len trocha

@kavicka12 a výtok z pošvy náhodou nemáš? Lebo aj ten sa zvykne zaniesť do močovej rúry