icon

Zápal močových ciest

9. dec 2020

Liečim sa na zápal močových ciest kvôli E-coli... A chcela som sa Vás spýtať, že keď už doberiem ATB koľko treba počkať so sexom a ci treba nejako preliečiť aj partnera alebo poslať aj jeho moc pre istotu na kultivaciu, on nemá žiadne ťažkosti.. Vopred ďakujem za odpoveď

berry266
•
9. dec 2020

a keby si sa skusila spýtať lekára?

autor
•
9. dec 2020

@berry266 no chcela som poznať aj názory iných 🙄

majamat
•
9. dec 2020

E-coli mas bezne v creve a rozsiri sa z konecnika. pri oslabenej imunite sa premnozi a tvoj imunitny system to nezvladne a preto treba ATB. liecit partnera je zbytocne.

autor
•
9. dec 2020

@majamat lenže mne sa problémy po sexe vždy vrátia

majamat
•
9. dec 2020

no tak niecim to bude,a le E coli mas v creve, cize aj tak ich mat budes. https://sk.wikipedia.org/wiki/Escherichia_coli

akinom0077
•
10. dec 2020

Partnera treba preliecit VZDY. Ked doberies atb. a budes sa citi ok na sex, tak kludne ho maj ale s kondomom az do kontrolneho vysledku kutivacie, bez NIE

autor
•
10. dec 2020

@akinom0077 kultivacie jeho moču však?

danieli
•
10. dec 2020

pouzivaj multigyn actigel po styku, vycikat, sprcha a natriet smerom spredu dozadu, trapila som sa dlho toto pomohlo

nikanikk
•
10. dec 2020

Ja som mavala sex kludne uz aj pocas uzivania ATB ak som nemala bolesti, zalezi aj od rozsahu infekcie asi. Ale pred a po vycikat sa, po urcite sprcha. Partner sa nema co liecit, toto nie je pohlavna choroba. Ak sa ti to vracia casto, daj si urobit vysetrenie krvi ci nemas premnozene kvasinky v tele. Tie mozu oslabit stenu medzi mechurom a crevami a prepustat ti tam tie bakterie.

autor
•
10. dec 2020

@nikanikk no čítala som tu na koníku že im vracali e coli muži aj keď nemali oni priznaky... A mne sa to zvykne vrátiť aj keď ma iba boli hrdlo a som oslabená 🙁