icon

Zápal močových ciest. Môže mi brániť otehotnieť?

dicinka1
23. máj 2008

ajojte..moze byt aj ta pricina,preco nemozem otehotniet?ked som bola mala bola som 2 krat v nemocnici na to liecena...mohlo mi to nieco poskodit?

marione74
•
23. máj 2008

ahoj dicinka, myslim ze vseobecne asi nie, ale mne nedavno na laparke zistili ze mam nepriechodne vajcovody, hoci este pred 4 rokmi podla RTG priechodne boli. Pytali sa ma ci som nemala nejaky zapal ci uz slepeho creva, vajecnikov a tusim spomenuli aj mocovych ciest.
takze asi hocaky silny zapal tam v tych spodnych miestach moze potencionalne zapchat vajcovody.

Smutne je ze ja som ziadny zapal nemala, ani chlamydie a uroplazmy ci ako sa volaju tie bestie co to sposobuju a predsa som nepriechodna.

Ty mas RTG alebo laparku ze ci si priechodna?

marione74
•
23. máj 2008

Inak tusim o kazdej tretej babe pocujem teraz ze ma zapal mocovych ciest pravidelne. Neviem co sa deje...
Kocky nenosite kratke tricka a hole krize? hm 😒 ? Mna to teda zatial nepostihuje az tak casto, nastastie.

dicinka1
autor
•
23. máj 2008

laparku..mam priechodne vajcovodi..len mam na vajecniku zhrubnutu koru...

marione74
•
23. máj 2008

iba na jednom ci na oboch? a co to znamena? co to moze sposobit? pojde sa tade tazsie spermiam?

dicinka1
autor
•
23. máj 2008

nie len sa vajicka nevivijaju tak ako maju..nedorastaju..nemusis ovulovat....

vodnari
•
25. máj 2008

Ja mám chronický zápal močových ciest a tiež mám problém s ladvinou. Pýtala som sa doktora či náhodou to nieje príčina že nomôžem otehotniet a on mi povedal že nie. Že to budeme potom riešiť. Vy máte aké skúsenosti.

ivka10
•
16. jún 2008

Ja mam za sebou aj slepak, 3x zapal obliciek a tiez chronicky zapal mocovych ciest ☹ Pomalicky uvazujeme o snazilkovani a tiez sa dost bojim, ze s tym budem mat problem.... Caste zapaly v okoli vajcovodov mozu vraj sposobit zrasty a naslednu nepriechodnost ☹

miriam17
•
16. nov 2009

baby ako pridem na to ze mam zapalene vajecniky..???....ja som bola dnes u dok.... povedla ze ma asi zapal vajecnikvo...takze rano odber krvi.....vytoky mma uz asi vysse pol roka...nic my nepomaha...moze to byt aj tak vazne ze ma mozeu dat do nemocnice...pls...poradte...

harmanceky
•
19. nov 2009

Ahojte, ja som dostala zapal moc. ciest teraz v septembri po 15 rokoch. Ani neviem kedy a ako, ci som vobec prechladla, zrazu to tu bolo, som nechapala. Dost ma to prekvapilo, lebo sa snazime o babo a taketo ochorenie som teda ozaj nepotrebovala.
Tiez som sa pytala doktora na priciny nepriechodnosti vajcovodu (zistili mi pri laparke), povedal mi, ze to mohla byt aj hocijaka prechodena chripka.