Zápal u ženy a muža
Ahojte, potrebovali by sme poradiť ... ak s tým niekto máte skúsenosti budeme veľmi radi ak sa s nimi podelíte. A ide o to, že som zrejme prekonala nejaký zápal a zrejme sa "nakazil" aj manžel, ja som sebe už dávnejšie kúpila canesten, a chceli by sme sa opýtať či sa to dá aj nejako preliečiť u neho? (áno plánujem ísť k lekárke, ale momentálne som mimo miesta bydliska) ďakujeme.
moja znama raz takto riesila ze jej dal jej gyndar ampulky ze aby urobila muzovi doma stery , potom to doniesla lekarovi a podla toho mu uz on predpisal co potrebuje, cize jej muz tam ani ist nemusel a vyliecili sa obaja .... no to sa stava muz o tom ani nemusi vediet ze sa nakazi od zeny potom to nosi so sebou a ked sa zena vylieci stale opakovane to na nu prenasa ....
@miselkaj canesten nie je na zapal. tak ako pre damy aj pre panov existuju volnopredajne lieky, len treba vediet co vlastne potrebujete liecit, doktor vam to prezradi 🙂

@miselkaj zápal canestenom asi sotva... pokiaľ sa jedná o mykózu, tak určite treba preliečiť aj manžela... ideálne by bolo spraviť u teba výter a zistiť o čo presne sa jedná a podľa toho uvažovať aj o liečbe manžela...