icon

Zase som potratila?

sklenarova
25. máj 2017

Mamičky,prosím vás, ťažko sa mi o tom píše,ale v septembri som spontánne doma potratila,bol to ôsmy týždeň, samozrejme som musela ísť do nemocnice na vyčistenie,bolo to hrozné a neprajem to nikomu,počkali sme aj viac ako nám doktor odporúčal,teda,snažiť sme sa začali až minulý mesiac..Poslednú menštruáciu som mala 27.4.,takže už je aj čas na ďalšiu,včera som upratovala,ako od rána som makala fakt od žehlenia až po umytie podlah..No a pri večernom sprchovaní som si všimla pár kvapiek krvi,bolelo ma celý deň brucho,ale nejak som tomu nevenovala pozornosť,až po tej sprche,išla som na wcko a naozaj som krvácala,dala som si tampón,i keď na noc ho nerada používam,ale vložky som nemala,len čo som vyšla z éčka,už som citila,že mi niečo tečie po nohe(tampón som mala správne zavedený),mala som tam krv,začala som sa báť, ale muž už spal,tak som si ľahla a ráno o šiestej som mala na tampone plno zrazenej krvi,a zo mňa tiekol zafarbeny moc,vymenila som si tampón a išla spať,keď som sa zobudila o ôsmej,tampón bol úplne nasiaknuty a zo mňa vypadli dve dosť veľké zrazeniny krvi,už som len plakala,volala som hneď na gynekológiu,kde som všetko povedala sestricke,ktora mi povedala,že to môže byť aj menštruácia,ale že ak si chcem byť istá,že môžu mi zobrať krv,že či tam bol ten hormon,že test mi už nepomôže,neviem tam teraz ísť,nemám auto a boli ma brucho,ale ak ste nejaká mali podobný problém,prosím ozvite sa..dik

Strana
z2
piacere
25. máj 2017

ak si mala poslednú mrchu 27,4, tak včera si bola 28-ty deň cyklu, čo je ukážkový cyklus, proste si dostala mrchu v normálnom čase. Pokiaľ chceš vedieť, či si bola ozaj tehotná (ale ja si myslím, že nie, že ti prišiel menzes normálne včas), tak si urob test. Ja som mala po biochemickom tehotenstve ešte aj po mrche pozitívny test a to som mala hcg v krvi len 22.
Ale ak by aj išlo o biochem. tehu, tam zvykne menzes trochu meškať, pretože hcg v tele trošku stúpa a robí to šarapatu, kým sa samočistenie spustí....
Každopádne si myslím, že robíš zbytočne paniku kvôli niečomu , čo zrejme ani nebolo. Urobila by som test, ak by tam bol náznak pozitívneho, vtedy by som možno šla na gyndu na skontrolovanie, ináč je to zbytočné. A áno, viem, čo to je, mala som 2x biochemické tehu a mladšieho syna som takmer potratila v 20tt....

ivka219
25. máj 2017

@henikav nepisala som prispevok tebe, tak ho nemas dovod komentovať

henikav
25. máj 2017

@ivka219 tak to som nevedela ze potrebujem povolenie 😀

sklenarova
autor
25. máj 2017

@piacere ďakujem,potrebovala som to asi počuť od viacerých,pomohli ste mi,fakt,dik

sardinka336
25. máj 2017

@sklenarova a načo ti to bude či si bola tehotna alebo nie? Ved si dostala menštruáciu v riadnom termine, takze pochybujem ze si bola tehotna. Krvne zrazeniny su uplne normalne. Skor mas rozhadzanu psychiku a vidiš uz to čo chceš vidiet.

ivka219
25. máj 2017

@henikav to je len základ slušnosť, ktorá mnohým chýba,

henikav
25. máj 2017

@ivka219 ja si myslim ze mne slusnost nechyba. Ked niekomu napisem, snazim sa tej osobe pomoct a nie ju zaklincovat naspat do problemov. Tu ma dievcina skor psychicky problem spojeny s nedavnym potratom, este s nim nie je vyrovnana. Psychika je velmi zlozita. Neviem ci sa sa vobec zamyslela nad tym co som ti napisala, alebo nevies citat medzi riadkami. Z mojej strany to nebol utok a mrzi ma ked to tak beries. Dalej to nemusis rozoberat, kto chcel pochopil, kto nie nema vyznam dalej vysvetlovat.

ivka219
25. máj 2017

@henikav zrejme si potrat nikdy nezazila, a nikomu to ani neprajem

henikav
25. máj 2017

@ivka219 prezila som horsie ako si ty dokazes predstavit a preto sa snazim ludi psychicky skor podrzat ako ich zakopnut naspat.

sklenarova
autor
25. máj 2017

@ivka219
@henikav baby nechajte to už tak prosím..😘

sardinka336
25. máj 2017

@ivka219 potrat je neprijemna vec ale nie je to koniec sveta.Alebo by si radšej mala retardovane dieta cely zivot? Pretoze hlavne take plody su potrácané - poškodené. Zdravé tehotenstvo sa neskončí potratom, je tam nejaka chyba, ktora sa moze odrazit na zdravotnom stave dietata. Takze za mna radšej nech si to ,,priroda vyrieši,, ako potom zistit ze dieta je poškodene...potrat je zlý, ale zivot s tažko postihnutým dietatom tiez nie je nič moc. MOžeš mi verit...znie to hnusne ale je to tak.

Strana
z2